Baterijski mešalec kart "Deluxe Card Shuffler"

Baterijski mešalec kart "Deluxe Cards Shuffler" je praktičen pripomoček, ki odpravi potrebo po nadležnem ročnem mešanju igralnih kart in deluje na 4 AA / 1.5V baterije. (baterije niso priložene)

Kategorija: Poker Žetoni
Šifra: 2700.1
Dobavljivost: Na zalogi
Cena: 22,95 €

Mešalec kart je praktičen pripomoček, ki odpravi potrebo po nadležnem ročnem mešanju igralnih kart. Z uporabo mešalca se karte ne zvijajo in s tem podaljšamo njihovo življenjsko dobo. Mešalec kart eliminira tudi možnost goljufije pri mešanju in je primeren za mešanje do dveh kompletov kart, zato je nepogrešljiv del katerekoli druge igre s kartami.
Baterijski mešalec kart "Pro Cards Shuffler" je oblečen v črno umetno usnje in deluje na 4 AA / 1.5V baterije. (baterije niso priložene).
Priporočamo vam tudi igralne karte za poker ali remi iz naše ponudbe in seveda tudi pripomoček Cut Card s katerim skrijete spodnjo karto paketa, ki ga delite.

Blagovne znamke

Iwan Simonis Garlando Longoni Winmau Universal Kamui McDermott Joss Cues Karella Storm Z9 Billiard Cloth Aramith Winsport Tweeten Mezz Cues Predator Didakites Buffalo Pechauer Custom Cues Garden Games Blue Diamond Poison Biljardist.si Dufferin Talbot Torro Exceed Renzline Artemis Cuetec Echowell