Biljard miza London z zložljivimi nogami 6,5ft

Biljard miza London z zložljivimi nogami 6,5ft je lepa in praktična biljard miza. Zunanjost mize je narejena iz MDF v imitaciji bukovega lesa, igralna površina pa je vlagoodporna in oblečena v trpežno biljard platno modre barve, ki se enostavno čisti.

Kategorija: Biljard
Šifra: 5040.02
Dobavljivost: do 20 dni
Cena: 699,00 €

Biljard miza London velikosti 6,5ft, z zložljivimi nogami, je lepa in praktična biljard miza. Zunanjost mize je narejena iz MDF v imitaciji bukovega lesa, igralna površina pa je vlagoodporna in oblečena v trpežno biljard platno modre barve, ki se enostavno čisti. Stabilne in po višini nastavljive noge so zložljive, zahvaljujoč kovinskemu patentu, ki omogoča zelo enostavno razstavljanje/sestavljanje nog. Mizo lahko hitro shranite.
Mizi za biljard London velikosti 6,5ft so priloženi tudi vsi potrebni rekviziti za igro;  biljard krogle premera 57.2mm, trikotnik, 2 biljard palici, biljard krede in krtača za čiščenje biljard platna. Opcijsko je na voljo tudi pokrivna jedilna plošča, saj ima biljard miza London 63cm prostora za noge (od najnižjega roba mize do tal) in za mizo se lahko posede 6-8ljudi.

Tehnični podatki za biljard mizo London z zložljivimi nogami velikosti 6,5ft:

Mizi so priloženi artikli:
- set biljard krogel premera 57,2mm
- 2 biljard palici
- biljard krede
- trikotnik
- krtača za platno

Dimenzije in teža:

- dimenzija igralne površine: 188cm x 94cm
- zunanje mere: 210cm x 116cm x 80cm (d,š,v); sedalni prostor od najnižjega roba mize do tal je 63cm
- dimenzije pakiranja: 213cm x 119cm x 25cm (d,š,v)
- višina sedalnega dela: 63cm od najnižjega roba mize do tal
- teža cca: 90kg

V ponudbi imamo tudi manjšo različico, biljard mizo London velikosti 5ft.

                                                  

Blagovne znamke

Universal Talbot Torro Predator Garden Games Poison Biljardist.si Mezz Cues Buffalo Exceed Z9 Billiard Cloth Karella Pechauer Custom Cues Cuetec Echowell Didakites Winsport Renzline Dufferin Kamui Joss Cues Storm Iwan Simonis Longoni Winmau McDermott Aramith Artemis Tweeten Blue Diamond Garlando