Miza za Namizni Tenis "Big Fun" Indoor

Miza za Namizni Tenis "Big Fun" Indoor za notranjo uporabo. Z igralno površino 206cm x 115cm je natanko 75% velikosti regularne tekmovalne mize kar omogoča lažjo igro otrokom in je primerna za manjše notranje prostore.

Kategorija: Namizni tenis
Proizvajalec: Bandito Sport
Šifra: 4142.01.1
Dobavljivost: Na zalogi
Cena: 189,00 €

Miza za Namizni Tenis "Big Fun" za notranjo uporabo ima igralno površino 75% velikosti regularne tekmovalne mize (206cm x 115cm) in je idealna za manjše notranje prostore ter zaradi manjše velikosti omogoča lažjo igro otrokom. Miza ima 12mm debelo igralno površino modre barve narejeno iz MDF (mediapana), ki je pritrjena na 20mm x 20mm železni profil za dodatno ojačitev, ki obenem tudi preprečuje ukrivljanje igralne površine. Stabilna konstrukcija namiznoteniške mize Big Fun Indoor je narejena iz železnega profila 25mm x 25mm ter prašno barvana v črno barvo. Noge mize Big Fun za notranjo uporabo so nastavljive po višini (8 točkovno). Miza je zelo praktična, saj se zaradi enostavnega sistema zložljivih nog lahko sestavi ali razstavi v 1 minuti. Priložena je tudi mrežica s stojalom. V ponudbi imamo tudi namiznoteniško mizo "Big Fun" Outdoor za zunanjo uporabo.

Tehnični podatki:
- dimenzije igralne površine (modre barve): 206cm x 115cm x 76cm (d,š,v) 2-delna igralna površina
- po višini nastavljive in zložljive noge
- priložena mrežica s stojalom
- neto teža: 32kg
- dimenzije in teža pakiranja: 120cm x 107cm x 12cm, bruto teža 36 kg

Blagovne znamke

Mezz Cues Winmau Z9 Billiard Cloth Exceed Garden Games Universal Buffalo Poison Dufferin Longoni Aramith Garlando Winsport Kamui Cuetec Pechauer Custom Cues Talbot Torro Echowell Tweeten Predator Joss Cues Renzline Storm McDermott Didakites Iwan Simonis Karella Artemis Biljardist.si Blue Diamond