Omarica za pikado tarčo Arena z LED osvetlitvijo

Omarica Arena za pikado tarče iz Sisala (pikado tarče za kovinske pikado konice) je opremljena s 5 LED lučmi za optimalno osvetlitev pri igranju pikada, ki delujejo na 3 AA 1.5V baterije (baterije niso priložene) ter 2 tabelama za zapisovanje rezultatov.

Kategorija: Pikado
Proizvajalec: Karella
Šifra: 8074.03
Dobavljivost: Na zalogi
Cena: 99,95 €

Omarica Arena je namenjena za namestitev pikado tarč iz Sisala (pikado tarče za kovinske pikado konice) in je opremljena s 5 LED lučmi na zgornji strani omarice za optimalno osvetlitev pri igranju pikada, ki delujejo na 3 AA 1.5V baterije (baterije niso priložene). Omarica dimenzij 91,5cm x 63cm x 14cm je narejena iz MDF ter oblečena s črno folijo v imitaciji lesa. Na obeh straneh omarice se nahajata 2 praktični tabeli za zapisovanje rezultata. Kreda za pisanje po tabeli in goba za brisanje sta priloženi. Na spodnji stranici (na dnu tabele za zapis rezultatov) se nahajo luknjice za (vertikalno) shranjevanje pikado puščic (glej sliko). Omarica je ob dobavi razstavljena (v pakiranju dimenzij 99cm x 56cm x 5cm, teža prib. 7,4kg) in se s pomočjo priloženih navodil enostavno sestavi v nekaj minutah. Ravno tako so priloženi vijaki in zidni vložki za pritrditev omarice na steno ter nosilci za namestitev tarče v omarico.

- material: MDF (mediapan) v imitaciji lesa, črne barve
- 2 tabeli za zapisovanje rezultata
- kreda za pisanje rezultatov in gobica za brisanje table so priloženi
- možnost shranjevanja 6 pikado puščic
- enostavno sestavljanje in montaža (pritrditev na steno)
- navodila priložena
- vijaki z zidnimi vložki ter nosilci za tarčo priloženi
- zunanje mere omarice: 91,5cm x 63cm x 14cm (d,v,g), neto teža prib. 6,5kg
- dimenzije pakiranja in teža: 99cm x 56cm x 5cm (d,š,v), bruto teža prib. 7,4kg

Blagovne znamke

Talbot Torro Universal Z9 Billiard Cloth Biljardist.si Didakites Artemis Blue Diamond Longoni Predator Pechauer Custom Cues Tweeten Storm Poison Garden Games Exceed Garlando Renzline Dufferin McDermott Buffalo Karella Mezz Cues Winsport Iwan Simonis Joss Cues Aramith Kamui Winmau Echowell Cuetec