- 9%

Ročni nogomet World Cup

Ročni nogomet World Cup s klasičnimi igralnimi palicami premera 13mm in privlačnim zunanjim motivom je primeren za domačo uporabo in namenjen otrokom ter najstnikom od 4 - 15 leta. Okvir mize je narejen iz trpežnega 15mm debelega MDF in enostaven za čiščenje.

Kategorija: Ročni nogomet
Proizvajalec: Champion Sport
Šifra: 5227.01
Dobavljivost: Na zalogi
185,00 € 169,00 €

Stabilen in kvaliteten Ročni nogomet World Cup s klasičnimi igralnimi palicami je namenjen domači uporabi in primeren za otroke ter najstnike od 4 - 15 leta. Okvir mize je narejen iz trpežnega 15mm debelega MDF, s privlačnim motivom in enostaven za čiščenje. Klasične igralne palice premera 13mm so kromirane in opremljene s PVC ročaji, ki so prav tako zaščitene s čepi za varno igro. Namiznemu nogometu World Cup sta priloženi 2 črno-beli žogici.

Tehnični podatki za Ročni Nogomet World Cup:
- okvir: 15mm MDF
- klasične kromirane igralne palice, premera 13mm
- široke in po višini nastavljive noge za natančno niveliranje mize
- PVC ročaji in zaščitni čepi na igralnih palicah
- 2 mehanska števca rezultata
- 2 črno-beli žogici premera Ø 31mm
- privlačen izgled

Dimenzije in teža
- igralna površina: 104cm x 58cm
- zunanje dimenzije: 130cm x 61cm x 84cm (d,š,v), neto teža: 25kg
- dimenzije pakiranja: 127cm x 67cm x 15cm, bruto teža: 29kg.

Blagovne znamke

Dufferin Poison Storm Winmau Kamui Z9 Billiard Cloth Biljardist.si Universal Buffalo Iwan Simonis Exceed Garlando Tweeten Artemis Joss Cues Pechauer Custom Cues McDermott Predator Cuetec Karella Echowell Winsport Didakites Talbot Torro Garden Games Renzline Blue Diamond Aramith Mezz Cues Longoni