Šilček za oblikovanje biljard kapice

Šilček za oblikovanje biljard kapic premera 10 - 14mm. Šilček je namenjen predvsem za odstranjevanje odvečnega usnja, ki se zaradi udarcev pri igranju stlači in razširi čez rob ferrule. Šilček za oblikovanje biljard kapice je na voljo v modri ali rdeči barvi.

Kategorija: Biljard
Šifra: 2030.01
Dobavljivost: Na zalogi
Cena: 2,95 €

Šilček za oblikovanje biljard kapic premera 10 - 14mm. Šilček je namenjen predvsem za odstranjevanje odvečnega usnja, ki se zaradi udarcev pri igranju stlači in razširi čez rob ferrule. Oblika biljard kapice je zelo pomembna, saj samo pravilna oblika omogoča optimalen prenos sile biljard palice preko kapice na biljard kroglo ob stiku (prebodu) in s tem tudi optimalen efekt/rotacijo na belo kroglo. Šilček za oblikovanje biljard kapice je na voljo v modri ali rdeči barvi.

Blagovne znamke

Biljardist.si Didakites Cuetec Storm Pechauer Custom Cues Universal Longoni Blue Diamond Artemis Iwan Simonis Mezz Cues Aramith Karella Garlando Garden Games Echowell Joss Cues Dufferin Exceed McDermott Talbot Torro Winsport Z9 Billiard Cloth Poison Renzline Tweeten Predator Kamui Buffalo Winmau