Air Hockey miza Toronto 6ft

Miza za zračni hokej Toronto velikosti 6ft je zaradi kvalitetne izdelave, robustnosti in enostavne montaže primerna za vsak dom, prav tako pa tudi za šole in mladinske centre.

Kategorija: Air Hockey
Proizvajalec: Bandito Sport
Šifra: 5510.01.1.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 749,00 €

Air Hockey miza Toronto velikosti 6ft je privlačnega izgleda, poleg tega pa je tudi zelo stabilna miza z odličnimi igralnimi lastnostmi. Igralna površina "High Speed" je izdelana iz posebnega 32mm debelega MDF (mediapan). Okvir mize je ravno tako izdelan iz MDF in ima dodatno ojačane robove z aluminijastimi zaščitnimi trakovi in na vrhu okvirja sta že nameščena 2 števca rezultata. Izredno stabilne in po višini nastavljive noge se enostavno prilagodijo tudi neravnemu terenu in nudijo nastavitev višine mize do 80cm, ki je primerna za odrasle in otroke. Zelo močan ventilator 220-V enakomerno vpihuje zrak skozi tisoče luknjic v igralni površini. Miza za zračni hokej Toronto 6ft je zaradi kvalitetne izdelave, robustnosti in enostavne montaže primerna za vsak dom, prav tako pa tudi za šole in mladinske centre.

Mizi so priloženi tudi vsi pripomočki za igranje:
- 4 igralne ročke premera ø95mm
- 4 ploščki premera ø63mm
- močan 220 V ventilator
- navodila za montažo
- garancija 1 leto

Tehnični podatki za zračni hokej Toronto 6ft:
- zunanje mere mize: 183cm x 92cm x 80cm (d,š,v)
- dimenzija igralne površine: 163cm x 72cm
- dimenzije pakiranja: 1 karton, 188cm x 86.5cm x 20.5cm (d,š,v)
- teža: cca. 53kg

Blagovne znamke

Artemis Tom Hardy Talbot Torro Pechauer Custom Cues Cuetec Garlando Aramith Renzline Exceed Z9 Billiard Cloth Winmau Predator Joss Cues Iwan Simonis McDermott Biljardist.si Didakites Mezz Cues Tweeten Universal Jim Davis Storm Buffalo Winsport Kamui Echowell Dufferin Karella Poison Blue Diamond Longoni Garden Games