- 13%

Biljard miza "Chicago Black" 4ft

Biljard miza "Chicago Black" 4ft je primerna tako za domačo uporabo, kakor tudi za uporabo v šolah, mladinskih centrih in vrtcih. Otroška biljard miza "Chicago" črne barve ima priložene vse pripomočke potrebne za igro.

Kategorija: Biljard
Šifra: 5020.01.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
399,00 € 349,00 €

Biljard miza "Chicago Black" 4ft je primerna tako za domačo uporabo, kakor tudi za uporabo v šolah, mladinskih centrih in vrtcih. Miza je že oblečena v trpežno biljardno platno modro-zelene barve, ki je skladno s črno zunanjostjo mize. Otroška biljard miza "Chicago" velikosti 4ft ima po višini nastavljive noge in priložene vse pripomočke potrebne za igro.

Priloženo je:
- set biljard krogel premera 48mm
- 2 biljard palici 120cm
- trikotnik
- krtača
- kreda

Dimenzije in teža:
- zunanje mere: 156cm x 86cm x 81cm (d,š,v)
- igralna površina: 140cm x 70cm
- dimenzije pakiranja in teža: 164cm x 92cm x 20cm, bruto teža: 51kg
Pomembno: Biljard mizo Chicago je možno prevzeti le osebno v naši trgovini, zaradi prekoračenih dimenzij in teže paketa (do 40kg) našega paketnega distributerja. Več informacij si oglejte na tej povezavi.

Blagovne znamke

Garden Games Predator Pechauer Custom Cues McDermott Artemis Kamui Longoni Talbot Torro Z9 Billiard Cloth Exceed Garlando Renzline Winmau Dufferin Didakites Karella Winsport Echowell Cuetec Buffalo Poison Mezz Cues Joss Cues Tweeten Universal Iwan Simonis Biljardist.si Aramith Storm Blue Diamond