Biljard miza "Trento Black" 8ft

Moderna in elegantna biljard miza "Trento - Black" velikosti 8ft je narejena iz masivnega lesa in pobarvana v črno barvo. "Trento - Black" biljard miza je narejena v EU in navdušuje s svojim privlačnim dizajnom, kakovostjo in funkcionalnostjo. "Trento - Black" biljard miza je zasnovana tudi kot jedilna miza za katero se lahko posede 6-10 ljudi.

Kategorija: Biljard
Šifra: 5105.03
Dobavljivost: do 20 dni
Cena: 2.695,00 €

Moderna in elegantna biljard miza "Trento - Black" velikosti 8ft je narejena iz masivnega lesa in pobarvana v črno barvo. "Trento - Black" biljard miza je narejena v EU in navdušuje s svojim privlačnim dizajnom, kakovostjo in funkcionalnostjo. Zelo močna podkonstrukcija nosi 19mm debelo enodelno ploščo iz naravnega italijanskega skrilavca. Noge iz masivnega lesa so po višini nastavljive in zagotavljajo stabilnost ter odlične igralne lastnosti. Profesionalne martinele biljard mize "Trento - Black" nudijo natančen odboj biljard krogel in optimalne pogoje za igro nad katerimi bodo navdušeni še tako zahtevni igralci biljarda. Biljard mizi je priloženo biljard platno visoke kakovosti, ki je v standardni modro-zeleni barvi.
Bistvena prednost modela Trento je, da se podkonstrukcija popolnoma razstavi, kar omogoča lažje transportiranje in postavitev mize tudi v težko dostopne prostore. Pri transportu enodelna skrilavčna plošča predstavlja največji kos za prenašanje (cca. 234cm x 122cm, teža: cca. 170kg).
Biljard miza "Trento - Black" je zasnovana tudi kot jedilna miza in na voljo je (za doplačilo) 2-delna pokrivna jedilna plošča v ujemajoči barvi in lesni strukturi (furnirana in lakirana) s katero v trenutku biljard mizo spremenite v lepo jedilno ali delovno mizo, ki ima več kot dovolj prostora za neovirano sedenje in sicer 61cm od tal do spodnjega roba mize. Za mizo se lahko posede 6-8 ljudi.
2-delna jedilna plošča za 8ft velikost meri 260cm x 148cm x 5cm (d,š,v) in je težka 52kg. Cena jedilne plošče za velikost 8ft je 399€.
Konstrukcija mize je narejena iz masivnega laminiranega in furniranega lesa (furnir iz EU), ki več kot občutno zmanjša prenos vibracij in nudi konsistentno homogenost za odlične igralne lastnosti.

Tehnični podatki za biljard mizo "Trento - Black" velikosti 8ft:
- zunanje mere: 254cm x 142cm x 81cm (d,š,v)
- dimenzije igralne površine: 224cm x 112cm
- teža mize: 278kg
- enodelna igralna plošča in naravnega italijanskega skrilavca debeline 19mm, teže cca.170kg
- plastični žepi za krogle
- označbe mize na zgornji strani martinele so iz umetne perle (Mother of Pearls)
- prostora za neovirano sedenje pri mizi je 61cm od tal do spodnjega roba mize
- za mizo se lahko posede 6-10 ljudi

Blagovne znamke

Talbot Torro Dufferin Echowell Garlando Renzline Didakites Iwan Simonis Kamui Poison Universal Mezz Cues Winmau Z9 Billiard Cloth Joss Cues Aramith Karella Garden Games Cuetec Exceed Biljardist.si Storm Tweeten Blue Diamond Pechauer Custom Cues McDermott Winsport Longoni Artemis Predator Buffalo