Biljard palica McDermott Star S17

Biljard palica McDermott Star S17 ima ročaj narejen iz ptičjega javorja, ki je pobarvan v črno, da naredi lep kontrast z naravno barvo javorjevega lesa v katerem so turkizni vzorci obrobljeni s črno barvo nad in pod črnim lanenim navitjem na držalu. Spojni del in obroč na dnu sta narejena iz nerjavečega jekla.

Kategorija: Biljard
Proizvajalec: McDermott
Šifra: 000.000.0185
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 149,00 €

Biljard palica McDermott Star S17.

Biljard palice ameriškega proizvajalca McDermott sodijo v sam vrh po prepoznavnosi v biljardni industriji. McDermott biljard palice se ponašajo z izredno kvalitetno izdelavo, raznimi eksotičnimi vrstami lesa za okraske ročnih vložkov na držalu ali osti in mnogimi opcijami za kostumizacijo uporabniku pri izdelavi. Ob nakupu katerekoli biljard palice McDermott vam podarimo biljard kredo Europool modre barve.

Shaft/ost:
- Javor

Butt/ročaj:
- Ptičji javor pobarvan v črno s kombinacijo naravne barve javorjevega lesa
- Lepi turkizni vzorci v kombinaciji s špicami naravne barve javorjevega lesa
- 3/8"x10 spojni vijak (wood to wood)
- Spojni vijak (joint) in obroč na dnu palice (butt plate) iz nerjavečega jekla
- Črno laneno navitje na držalu

                                                        

Blagovne znamke

Biljardist.si Predator Exceed Z9 Billiard Cloth Tweeten Pechauer Custom Cues Talbot Torro Winsport Artemis Cuetec Storm Garlando McDermott Didakites Karella Kamui Winmau Buffalo Blue Diamond Longoni Aramith Echowell Mezz Cues Iwan Simonis Dufferin Universal Joss Cues Garden Games Poison Renzline