Konice za pikado puščice Lippoint črne 30 kosov

Konice Lippoint veljajo za najboljše in najbolj trpežne konice na tržišču. Narejene so iz visokokvalitetne posebne plastične mase in zato izredno trpežne ter oblikovane na poseben način, da se močno zapičijo v tarčo ter se težje (nehote) odvijačijo iz uteži. Dolžina konice je 24mm (brez navoja) in imajo mali (4,3mm) 2BA navoj.

Kategorija: Pikado
Šifra: 8103.02
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 5,95 €

Lippoint konice za pikado puščice so se zaradi vrhunske kvalitete, posebnih lastnosti in oblike, uveljavile na tržišču kot najbolj trpežne in najboljše konice (špice za pikado) na tržišču. Posebna visokokvalitetna plastična masa zagotavlja izredno trpežnost, posebna narebrena oblika konice pa omogoča, da se špica močno prime (zapiči) v tarčo ter se obenem težje odvijačijo iz uteži. Dolžina konice je 24mm (brez navoja) in imajo mali (pogovorno) 6mm, oziroma (2BA) navoj, (dejanski premer navoja 4,3mm). V paketu je 30 Lippoint špic (konic) za pikado puščice, pakiranih v praktični plastični vrečki z zadrgo. V ponudbi imamo tudi Lippoint konice v beli barvi.

- posebna narebrena oblika konice za močan oprijem v tarčo
- visokokvalitetna plastična masa za izredno trpežnost
- dolžina konice: 24mm (brez navoja)
- navoj za konico: mali 2BA (premer navoja 4,3mm), pogovorno 6mm navoj
- pakiranje: 30 kosov
- barva: črna

Blagovne znamke

Biljardist.si McDermott Blue Diamond Echowell Dufferin Kamui Storm Winmau Mezz Cues Tweeten Cuetec Joss Cues Renzline Talbot Torro Exceed Poison Artemis Z9 Billiard Cloth Predator Garlando Longoni Didakites Iwan Simonis Pechauer Custom Cues Garden Games Winsport Buffalo Universal Karella Aramith