Kovček "Deluxe" za 500 žetonov

Kovček "Deluxe" za 500 igralnih žetonov je narejen iz zelo trpežne ABS plastike in ima 10 kanalov radialne oblike in v vsakem je prostora za 50 žetonov. Kanali so oblečeni v mehak žametu podoben material za popolno prileganje žetonov. V kovčku sta priložena tudi 2 paketa igralnih kart, kocke in žeton za delilca.

Kategorija: Poker
Šifra: 3596.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 40,95 €

Kovček "Deluxe" za 500 igralnih žetonov je narejen iz zelo trpežne ABS plastike in ima 10 kanalov radialne oblike in v vsakem je prostora za 50 žetonov. Kanali so oblečeni v mehak žametu podoben material za popolno prileganje žetonov. V kovčku sta priložena tudi 2 paketa igralnih kart, kocke in žeton za delilca. Kovček se zapira z dvema ključavnicama (ključi priloženi) in ima tudi močan ročaj za lažje prenašanje.

- za shranjevanje 500 igralnih žetonov (10 x 50)
- priložena 2 paketa igralnih kart, kocke ter žeton za delilca
- zapiranje z dvema ključavnicama (ključi priloženi)
- močan ročaj za prenašanje
- teža praznega kovčka: prib. 1,5kg

Blagovne znamke

Kamui Iwan Simonis Pechauer Custom Cues Garden Games Artemis Tweeten Poison Predator Dufferin Exceed Didakites Storm Echowell Mezz Cues Longoni Winmau Buffalo Renzline McDermott Universal Biljardist.si Blue Diamond Aramith Garlando Karella Cuetec Talbot Torro Joss Cues Z9 Billiard Cloth Winsport