Mini Air Hockey "AK11"

Mini Air Hockey "AK11" je primeren za vso družino, posebej prijazen je do otrok.

Kategorija: Air Hockey
Proizvajalec: Bandito Sport
Šifra: 5503.01
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 119,00 €

Mini Air Hockey "AK11"

Zahvaljujoč svojim majhnim dimenzijam je mini namizni zračni hokej "AK 11" primeren za vsak dom, saj ne zavzame veliko prostora in je enostaven za shranjevanje.
Primeren je za vso družino, še posebej razveseli otroke, saj ima okvir privlačen motiv in plastične zaokrožene robove in je zaradi tega zelo varen za otroško igro. Na 12mm debelem okvirju narejenem iz MDF, sta vgrajena 2 mehanska števca rezultata. Igralna površina je izdelana iz MDF (mediapan), z nanešeno 1.5mm debelo drsno folijo, ki je odporna na udarce in praske ter izjemno lahka za čiščenje ter vzdrževanje. Zmogljiv ventilator enakomerno vpihuje zrak skozi tisoče luknjic v igralni površini in ustvarja zračno blazino za enakomerno drsenje ploščka.

Mini Air Hockey "AK11" v celoti ustreza EU varnostnim standardom.

Mizi so priloženi tudi vsi pripomočki za igranje:
- igralni ročki
- plošček
- vgrajen ventilator
- garancija 1 leto

Tehnični podatki za mini zračni hokej "AK11":
- zunanje mere mize: 91.5cm x 51cm x 33cm (d,š,v)
- dimenzije igralne površine: 89cm x 49cm
- teža: 10.5kg

- dimenzije pakiranja: 1 karton, 97cm x 56cm x 15cm (d,š,v)
- teža: 11kg

Blagovne znamke

Winmau Cuetec Storm Z9 Billiard Cloth Predator Biljardist.si Dufferin Tweeten Blue Diamond McDermott Poison Buffalo Iwan Simonis Longoni Joss Cues Mezz Cues Universal Exceed Renzline Didakites Echowell Artemis Garden Games Pechauer Custom Cues Talbot Torro Karella Garlando Aramith Winsport Kamui