Palica podaljšek "Bridge" 145cm

Palica podaljšek "Bridge" dolžine 145cm je narejena iz jesenovega lesa in je nepogrešljiv pripomoček pri igranju biljarda. "Bridge" palica podaljšek je na vrhu zožana za natančno namestitev nastavka za podaljšek, kot je razvidno na slikah. Nastavek ob nakupu palice ni priložen.

Kategorija: Dodatki za biljard palice
Šifra: 1235.01
Dobavljivost: Na zalogi
Cena: 13,95 €

Palica podaljšek "Bridge" dolžine 145cm je narejena iz jesenovega lesa in je nepogrešljiv pripomoček pri igranju biljarda. "Bridge"  palica podaljšek je na vrhu zožana za natančno namestitev nastavka za podaljšek kot je razvidno na slikah. Ob nakupu palice za podaljšek ne pozabite na nastavke, saj so med seboj različni in zato v prodaji posebej. V ponudbi imamo nastavek "Spinal Bridge", usnjen nastavek in "Rest Head", ki se na palico z vrha privijači.

Blagovne znamke

Universal Winsport Talbot Torro Blue Diamond Iwan Simonis Storm Cuetec Winmau Z9 Billiard Cloth Mezz Cues Biljardist.si McDermott Aramith Echowell Dufferin Buffalo Garden Games Longoni Renzline Garlando Joss Cues Exceed Karella Didakites Pechauer Custom Cues Tweeten Poison Artemis Predator Kamui