Palica podaljšek "Bridge" 145cm

Palica podaljšek "Bridge" dolžine 145cm je narejena iz jesenovega lesa in je nepogrešljiv pripomoček pri igranju biljarda. "Bridge" palica podaljšek je na vrhu zožana za natančno namestitev nastavka za podaljšek, kot je razvidno na slikah. Nastavek ob nakupu palice ni priložen.

Kategorija: Dodatki za biljard palice
Šifra: 1235.01
Dobavljivost: Na zalogi
Cena: 13,95 €

Palica podaljšek "Bridge" dolžine 145cm je narejena iz jesenovega lesa in je nepogrešljiv pripomoček pri igranju biljarda. "Bridge"  palica podaljšek je na vrhu zožana za natančno namestitev nastavka za podaljšek kot je razvidno na slikah. Ob nakupu palice za podaljšek ne pozabite na nastavke, saj so med seboj različni in zato v prodaji posebej. V ponudbi imamo nastavek "Spinal Bridge", usnjen nastavek in "Rest Head", ki se na palico z vrha privijači.

Blagovne znamke

Dufferin Pechauer Custom Cues Garlando Tweeten Iwan Simonis Winsport Karella Kamui Mezz Cues Renzline Z9 Billiard Cloth Longoni Poison Talbot Torro Echowell McDermott Biljardist.si Storm Cuetec Blue Diamond Didakites Garden Games Aramith Universal Exceed Buffalo Artemis Winmau Predator Joss Cues