Pikado tarča Winmau PRO-SFB za kovinske pikado konice

Pikado tarča Winmau PRO-SFB je narejena iz Sisala in namenjena za kovinske pikado konice, vendar se lahko uporablja tudi za pikado puščice s plastično konico. Premer tarče je 45cm.

Kategorija: Pikado
Proizvajalec: Winmau
Šifra: 8069.01
Dobavljivost: Na zalogi
Cena: 44,95 €

Sisalova pikado tarča Winmau PRO-SFB se lahko uporablja za pikado puščice s kovinsko ali plastično konico. Tarči je priložen tudi nosilec za pritrjevanje na steno in blažilci vibracij.

- Teža: 5kg
- Premer tarče: 45cm
- Debelina tarče: 4 cm.
- Material: Sisal

Ob nakupu katerekoli pikado tarče iz Sisala vam priporočamo tudi nakup lovilca za zgrešene pikado puščice Karella in nalepko Winmau za označevanje razdalje metanja pikado puščic.

WINMAU je svetovno priznan proizvajalec profesionalne pikado opreme z več kot 60 letno tradicijo. Pikado tarče Winmau so narejene po normativih britanske pikado zveze "British Darts Organisation" in svetovne pikado zveze "World Darts Association" ter se uporabljajo tudi za svetovna prvenstva.

Blagovne znamke

Longoni Kamui Z9 Billiard Cloth Mezz Cues Tweeten Exceed Joss Cues Artemis Echowell Garlando Karella Universal Aramith Buffalo Renzline Didakites Talbot Torro Biljardist.si McDermott Poison Pechauer Custom Cues Storm Blue Diamond Cuetec Winsport Dufferin Predator Iwan Simonis Winmau Garden Games