- 6%

Ročni nogomet Deluxe

Ročni nogomet Deluxe ima izredne igralne lastnosti, je zelo robusten ter težak in zaradi cenovne dostopnosti brez konkurence v razredu tovrstnih ročnih nogometov.

Kategorija: Ročni nogomet
Šifra: 5245.02.1
Dobavljivost: Na zalogi
479,00 € 449,00 €

Ročni nogomet Deluxe ima izredne igralne lastnosti. Je zelo robusten in težak ter zaradi cenovne dostopnosti brez konkurence v razredu tovrstnih ročnih nogometov. Deluxe je cenovno dostopen turnirski ročni nogomet z lepo kombinacijo črnega lesa (MDF) in kromiranih detajlov. 15mm debela MDF igralna površina ima privzdignjene robove in zato preprečuje žogici, da bi se ustavila oziroma zašla v "mrtvi kot". Polne, kromirane, jeklene igralne palice, s premerom 16mm, tečejo skozi kroglične ležaje v okvirju ročnega nogometa. Zahvaljujoč zelo močnim lesenim in po višini nastavljivim nogam, ki morajo nositi 82kg težak nogomet (dimenzije nog 12.5cm x 12.5cm z dodatno kromirano cevjo za prečno ojačitev) je Deluxe ročni nogomet izredno stabilen in narejen za močno odraslo in strastnejšo igro. Figure so izdelane iz trpežne PVC plastike in se lahko po potrebi enostavno in individualno zamenjajo. Črne ergonomsko oblikovane ročke na igralnih palicah in števca rezultata so ravno tako izdelani iz trpežne PVC plastike.

Deluxe nogometu so ob dobavi priloženi tudi:
- 2 žogici premera Ø36mm
- 11 figur na ekipo + 2 rezervna igralca
- 2 črna števca rezultata
- kromirane zaščite robov okvirja
- 2 kromirana stojala za kozarce ali pločevinke
- navodila za sestavljanje (čas sestavljanja cca 3 ure)
- garancija 1 leto

Dimenzije in teža ročnega nogometa Deluxe:
- 140cm x 74cm x 86,5cm (d,š,v)
- igralne palice na višini 84 cm
- neto teža cca 80kg

Dimenzije in teža pakiranja:
- 1 karton 145cm x 82cm x 23cm (d,š,v)
- bruto teža: 84kg

Pomembno:
Strošek dostave ročnega nogometa Deluxe je 15€ zaradi prekoračitve teže 40kg.

Blagovne znamke

Poison Artemis Garden Games Winsport Exceed Universal Winmau Garlando Pechauer Custom Cues Iwan Simonis Tweeten Renzline Dufferin Predator Mezz Cues McDermott Joss Cues Talbot Torro Echowell Kamui Karella Biljardist.si Cuetec Didakites Aramith Buffalo Blue Diamond Z9 Billiard Cloth Longoni Storm