Ročni nogomet za zunanjo uporabo STORM F1

Ročni nogomet za zunanjo uporabo STORM F1 s klasičnimi igralnimi palicami je narejen iz termo plastike in fiberglass mase ter zato odporen na vse vremenske razmere. Ročni nogomet STORM F1 je primeren za postavitev v vseh "Outdoor" področjih kot so: letovišča, avto-kampi, na bazenih, vrtovih, ipd.

Kategorija: Ročni nogomet
Proizvajalec: NIR
Šifra: 5350.01.1.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 1.105,00 €

Ročni nogomet za zunanjo uporabo STORM F1 se ponaša tudi z zelo stabilno konstrukcijo, ki ima integrirane in po višini nastavljive noge, dvojno kromiranimi igralnimi palicami premera 16mm, ležaji za igralne palice in vzmeti na igralnih palicah so iz nerjavečega jekla, izredno trpežnimi figurami (igralci), ki so vliti na igralne palice ter 5mm debelim kaljenim steklom za igralno površino. Priloženih je tudi 10 "Tournament" žogic.

Outdoor ročni nogomet STORM F1:

- material: termo plastika in fiberglass masa
- stabilna konstrukcija
- integrirane in po višini nastavljive noge
- dvojno kromirane igralne palice premera 16mm
- ležaji za igralne palice in vzmeti na igralnih palicah so iz nerjavečega jekla
- izredno trpežne figure (igralci), ki so vliti na igralne palice
- 5mm debelo kaljeno steklom za igralno površino
- priloženih 10 kosov "Tournament" žogic


 Dimenzije ročnega nogometa STORM F1:

- zunanje mere: 138cm x 76cm x 88cm (igralne palice so na višini 84cm)
- dimenzije igralne površine: 114cm x 70cm
- teža neto: 62 kg
- dimenzije pakiranja: 1 karton, 150cm x 80cm x 30cm, teža: 65kg

Pomembno:
- Priporočamo vam, da v zimskem času ročni nogomet STORM F1 po uporabi vedno pokrijete z vodoodpornim pokrivalom in s tem preprečite poledenitev igralne površine, v toplejših mesecih pa zaradi zaščite pred umazanijo in dežjem.

Pomembno: Za ročni nogomet STORM F1, je zaradi prekoračene teže in dimenzije paketa za dostavo preko našega paketnega distributerja, možen samo osebni prevzem v naši trgovini.

Blagovne znamke

Pechauer Custom Cues Buffalo Talbot Torro McDermott Aramith Z9 Billiard Cloth Cuetec Tweeten Didakites Predator Renzline Winmau Exceed Universal Garden Games Joss Cues Echowell Winsport Karella Kamui Iwan Simonis Biljardist.si Dufferin Blue Diamond Poison Artemis Storm Mezz Cues Garlando Longoni