- 17%

Sanke z volanom in zavoro "Kiddy Star"

Sanke z volanom in zavoro "Kiddy Star" zagotavljajo hitro in zelo varno vožnjo in so daleč pred konkurenco ostalih snežnih sani in bobov.

Kategorija: Prosti čas
Proizvajalec: Bandito Sport
Šifra: 4550.01
Dobavljivost: Ni na zalogi
109,00 € 89,95 €

Sanke za otroke z volanom in zavoro "Kiddy Star" zagotavljajo hitro in zelo varno vožnjo ter so naprednejše od konkurence ostalih snežnih sani in bobov. Na močan, robusten cevni profil je pritrjen velik in udoben nedrseč sedež. Najbolj privlačna stvar na snežnih bob saneh "Kiddy Star" za otroke je volan, ki omogoča enostavno krmiljenje bob sani na tanki ali debeli snežni podlagi. Zelo široki drsniki nudijo otroku še večjo oporo in varnost pri vožnji s sanmi. Dodatna zelo pomembna prednost sani "Kiddy Star" je "anti-lock"zavora na obeh stranskih drsnikih, kar omogoča hitro in varno zaviranje tudi pri visoki hitrosti.

Kljub robustnosti sanke tehtajo le 5 kg in imajo zelo domiselen vzmetni sistem za shranjevanje vlečne vrvi. Vrv ima ročaj za lažje vlečenje sani, ko pa jo izpustimo, jo vzmet potegne v shranjevalnik na dno sprednjega drsnika. Vsi kovinski deli sani "Kiddy Star" so odporni proti rjavenju in vsi plastični deli so UV odporni in ostanejo prožni tudi pri zelo nizkih temperaturah.

"Kiddy Star" sanke so izdelane po ( TÜV / GS ) varnostnih standardih.

Tehnični podatki, dimenzije in teža:
- dimenzije sani: 118 cm x 51 cm x 38.5 cm (d,š,v)
- neto teža: 5 kg
- maksimalna obremenitev sani je 75 kg
- priložena so navodila in orodje za sestavljanje
- dimenzije pakiranja in teža: 1 karton 84 cm x 43 cm x 18.5 cm (d,š,v), teža: 8kg

Blagovne znamke

Renzline Aramith Kamui Garlando Garden Games Storm Exceed Tweeten Universal Poison Biljardist.si Predator Mezz Cues Dufferin Buffalo McDermott Artemis Echowell Winsport Joss Cues Iwan Simonis Z9 Billiard Cloth Talbot Torro Blue Diamond Karella Pechauer Custom Cues Winmau Didakites Cuetec Longoni