Silikonski sprej Servisol za palice ročnega nogometa 400ml

Silionski sprej Servisol 400ml za gladko drsenje igralnih palic skozi ležaje ročnega nogometa.

Kategorija: Ročni nogomet
Šifra: 2515.01
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 11,95 €

Z uporabo silionskega spreja Servisol 400ml se na igralnih palicah ustvari tanek drseč sloj, oziroma film, ki omogoča, da bodo palice vašega ročnega nogometa vedno gladko drsele skozi ležaje, bodo lažje vodljive in s tem se občutno zmanjša tudi obremenitev na igralčeva zapestja pri igranju. Silikonski sprej deluje antistatično in preprečuje nabiranje prahu in umazanije v ležajih.
Uporaba:
Silikonski sprej Servisol 400ml dobro pretresemo in ga nanesemo (popršimo) na papirnato brisačo ter z njo obrišemo palice ročnega nogometa. Že po nekaj minutah se bo ustvaril drseč film (sloj) in zabava se lahko prične. Silikonski sprej uporabljamo po potrebi in ga nanašamo samo na očiščene ter razmaščene igralne palice namiznega nogometa.

Blagovne znamke

Universal Winsport Pechauer Custom Cues Karella Iwan Simonis Renzline Winmau Echowell Biljardist.si Dufferin McDermott Cuetec Poison Blue Diamond Longoni Z9 Billiard Cloth Talbot Torro Garlando Artemis Aramith Didakites Garden Games Buffalo Joss Cues Predator Kamui Exceed Tweeten Storm Mezz Cues