Speedminton set S 65

Speedminton set S 65 je izboljšana verzija seta S 60. Komplet je primeren za začetnike ter vse, ki se z igro speed badmintona še spoznavajo.

Kategorija: Prosti čas
Šifra: 7090.182
Dobavljivost: Na zalogi
Cena: 59,95 €

Speedminton set S 65 je izboljšana novejša verzija seta S 60. Komplet je primeren za začetnike ter vse, ki se z igro speed badmintona še spoznavajo. Kompletu so priloženi 3 različni speederji (žogice). FUN speeder je namenjen začetnikom, NIGHT speeder ima nočno lučko, ki omogoča igranje v temi, za bolj tekmovalno usmerjene igralce pa je na voljo MATCH speeder.

Hitrostni badminton (znan tudi pod angleškima izrazoma Speed badminton ali Speedminton) je igra z loparji, ki je zelo podobna badmintonu, vendar s to razliko, da je žogica težja, tempo igre je hitrejši in med igralci pri Speedmintonu ni mreže.
Žogica za klasični badminton je presvetla za igranje na prostem in tudi veter lahko ovira igro. Izumitelj Bill Brandes je igro naprej poimenoval shuttleball, vendar je leta 2001 ime spremenil v Speedminton oz. Speed badminton. V Nemčiji je bilo leta 2003 aktivnih 6000 igralcev.

Vsebina Speedminton seta S 65:
- 2 aluminijasta loparja S 600
- Tuba za shranjevanje 3 speederjev (rekreativni, nočni in tekmovalni)
- 2 speedlight lučki za nočno igranje
- 1 vetrni obroček
- torba za shranjevanje

Blagovne znamke

Poison Winmau Dufferin Longoni Blue Diamond Buffalo Garlando Biljardist.si McDermott Kamui Universal Aramith Cuetec Exceed Echowell Predator Talbot Torro Garden Games Z9 Billiard Cloth Renzline Pechauer Custom Cues Karella Artemis Mezz Cues Joss Cues Iwan Simonis Didakites Tweeten Winsport Storm