Konice za pikado puščice Lippoint bele 30 kosov

Lippoint konice veljajo za najbolj trpežne in najboljše konice na tržišču. Visokokvalitetna posebna plastična zmes omogoča izredno trpežnost, posebna oblika konice pa omogoča, da se močno zapičijo v tarčo ter se težje (nehote) odvijejo iz uteži. Dolžina konice je 24mm (brez navoja) in imajo mali (4,3mm) 2BA navoj.

Kategorija: Pikado
Šifra: 8103.01
Dobavljivost: Na zalogi
Cena: 5,95 €

Konice za pikado puščice Lippoint so se zaradi vrhunske kvalitete, posebnih lastnosti in oblike, uveljavile na tržišču kot najbolj trpežne in praktično najboljše špice (konice za pikado) na tržišču. Posebna plastična masa visoke kvalitete zagotavlja izredno dolgo življensko dobo, posebna oblika (narebrena) konice pa omogoča, da se špica močno prime (zapiči) v tarčo ter se obenem težje odvijačijo iz uteži. Dolžina konice je 24mm (brez navoja) in imajo mali (pogovorno) 6mm, oziroma (2BA) navoj, (dejanski premer navoja 4,3mm). V paketu je 30 Lippoint špic (konic) za pikado puščice, pakiranih v praktični plastični vrečki z zadrgo. V ponudbi imamo tudi Lippoint konice v črni barvi.

- visokokvalitetna plastična masa za izredno trpežnost
- posebna narebrena oblika konice za močan oprijem v tarčo
- navoj za konico: mali 2BA (premer navoja 4,3mm), pogovorno 6mm navoj
- dolžina konice: 24mm (brez navoja)
- pakiranje: 30 kosov
- barva: Bela

Blagovne znamke

Talbot Torro Dufferin Mezz Cues Didakites Renzline Predator Iwan Simonis Exceed Buffalo Kamui Universal Longoni Artemis Biljardist.si Garlando Garden Games Pechauer Custom Cues McDermott Blue Diamond Joss Cues Tweeten Aramith Echowell Cuetec Storm Poison Winsport Z9 Billiard Cloth Winmau Karella