Air Hockey miza "Stratos" 7ft

Air Hockey miza "Stratos" 7ft je visoko kvalitetna miza in namenjena zahtevnejšim igralcem zračnega hokeja, primerna za šole, mladinske centre in tudi za domačo uporabo.

Kategorija: Air Hockey
Šifra: 5507.01.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 1.149,00 €

Air Hockey miza "Stratos" velikosti 7ft je primerna za šole, mladinske centre in tudi za domačo uporabo. Miza za zračni hokej Stratos je visoko kvalitetna, zelo privlačnega izgleda, z vizualnimi in zvočnimi efekti, poleg tega pa je tudi zelo stabilna z odličnimi igralnimi lastnostmi, primerna za zahtevnejše igralce zračnega hokeja.

Izredno težka in debela igralna površina je izdelana iz MDF (mediapan), ki ima dodatno nanešeno 3mm debelo drsno folijo, ki je odporna na udarce in praske. Folija ima privlačen večbarvni potisk in je izjemno lahka za čiščenje ter vzdrževanje. Okvir mize je narejen iz 16mm debelega črnega MDF in ima robove dodatno ojačane z aluminijastimi zaščitnimi robnimi trakovi. Notranji rob okvirja igralne površine je izdelan iz alumnija, kar omogoča natančen odboj ploščka. Kromiran portal nad mizo ima vgrajen digitalni števec rezultata z zvočnimi efekti ob zadetku gola, ob straneh pa zelo priročne prostore za sharnjevanje igralnih ročk ter ploščkov.
Izredno robustne, stabilne in po višini nastavljive noge se enostavno prilagodijo tudi neravnemu terenu. Zelo zmogljiv ventilator 220-V enakomerno vpihuje zrak skozi tisoče luknjic v igralni površini in ima posebno stikalo za vklop/izklop. Miza za zračni hokej Stratos 7ft je zaradi kvalitetne izdelave, robustnosti in enostavne montaže absolutna zmagovalka v svoji konkurenci in je primerna za šole in mladinske centre ter tudi za domačo uporabo. Miza za zračni hokej Stratos 7ft je v celoti narejena v skladu z EU varnostnimi standardi.

Mizi so priloženi tudi vsi pripomočki za igranje:
- 4 rdeče igralne ročke premera ø96mm, višine 65mm in teže 52g, izdelane iz ABS plastike
- 4 rdeči ploščki premera ø63mm, višine 4mm in teže 10.6g,  izdelani iz ABS plastike
- močan 220 V ventilator
- navodila za montažo
- garancija 1 leto

Tehnični podatki za zračni hokej Stratos 7ft:
- zunanje mere mize: 214cm x 122cm x 81cm (d,š,v), višina s portalom je 142cm
- teža: 100kg
- dimenzija igralne površine: 193 x 102cm
- dimenzije in teža pakiranja: 1 karton, 220cm x 127cm x 30cm (d,š,v), teža 110kg
- miza je v paketu dodatno zaščitena v izogib poškodbam pri transportu
- enostavna montaža, navodila priložena

Blagovne znamke

Winsport Pechauer Custom Cues Garlando Tweeten Jim Davis Mezz Cues Universal Exceed McDermott Aramith Garden Games Talbot Torro Didakites Tom Hardy Blue Diamond Storm Iwan Simonis Buffalo Artemis Karella Poison Renzline Cuetec Winmau Dufferin Longoni Z9 Billiard Cloth Biljardist.si Predator Echowell Joss Cues Kamui