Air Hockey miza Toronto 7ft

Miza za zračni hokej Toronto velikosti 7ft je zaradi kvalitetne izdelave, robustnosti in enostavne montaže primerna za vsak dom, prav tako pa tudi za šole in mladinske centre.

Kategorija: Air Hockey
Proizvajalec: Bandito Sport
Šifra: 5510.02.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 799,00 €

Air Hockey miza Toronto velikosti 7ft je privlačnega izgleda, poleg tega pa je tudi zelo stabilna miza z odličnimi igralnimi lastnostmi. Igralna površina "High Speed" je izdelana iz posebnega 32mm debelega MDF (mediapan). Okvir mize je ravno tako izdelan iz MDF in ima dodatno ojačane robove z aluminijastimi zaščitnimi trakovi in na vrhu okvirja sta že nameščena 2 števca rezultata. Izredno stabilne in po višini nastavljive noge se enostavno prilagodijo tudi neravnemu terenu in nudijo nastavitev višine mize do 80cm, ki je primerna za odrasle in otroke. Zelo močan ventilator 220-V enakomerno vpihuje zrak skozi tisoče luknjic v igralni površini. Miza za zračni hokej Toronto 6ft je zaradi kvalitetne izdelave, robustnosti in enostavne montaže primerna za vsak dom, prav tako pa tudi za šole in mladinske centre.

Mizi so priloženi tudi vsi pripomočki za igranje:
- 4 igralne ročke premera ø95mm
- 4 ploščki premera ø63mm
- močan 220 V ventilator
- navodila za montažo
- garancija 1 leto

Tehnični podatki za zračni hokej Toronto 7ft:
- zunanje mere mize: 213cm x 122cm x 80cm (d,š,v)
- dimenzija igralne površine: 193cm x 102cm
- dimenzije pakiranja: 1 karton, 218cm x 127cm x 20,5 cm (d,š,v)
- teža: 60kg

Blagovne znamke

Predator Dufferin Renzline Poison Didakites Exceed Z9 Billiard Cloth Longoni Universal Tom Hardy Mezz Cues Buffalo Karella Jim Davis Garden Games Pechauer Custom Cues Talbot Torro Storm Iwan Simonis Winmau Aramith Tweeten Kamui Joss Cues McDermott Winsport Artemis Blue Diamond Garlando Biljardist.si Echowell Cuetec