Air Hockey miza "Zodiac" 6ft

Air Hockey miza "Zodiac" 6ft privlačnega dizajna in brez ostrih robov na okvirju za varno igro. Miza za zračni hokej "Zodiac" velikosti 6ft je primerna za domačo uporabo kakor tudi za šole, vrtce in mladinske centre.

Kategorija: Air Hockey
Šifra: 5505.01.1.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 729,00 €

Miza za zračni hokej ali "Air Hockey" Zodiac" 6ft brez ostrih robov na okvirju za varno igro s privlačnim dizajnom. Miza za zračni hokej "Zodiac" velikosti 6ft ima zelo stabilno konstrukcijo nog in je primerna za domačo uporabo in tudi za šole, vrtce in mladinske centre. Okvir mize je narejen iz 18mm debelega MDF, ki je oblečen v črno - srebrno PVC folijo, ki se enostavno čisti in je odporna na udarce in praske. Kompaktna in stabilna konstrukcija nog ima tudi prečno ojačitev in je narejena iz 8mm debelega MDF prekritega v odporno črno folijo. Igralna površina dimenzij 172cm x 78cm je ravno tako narejena iz MDF in ima dodatno nanešen 3mm zaščitni sloj, ki je odporen na udarce in praske ter je enostaven za čiščenje. Pod igralno površino se nahaja močan 220V (high performance) ventilator, ki vpihuje zrak skozi tisoče luknjic v igralni površini ter ustvarja zračno blazino za enakomerno drsenje ploščka. Ventilator ima samostojno stikalo za vklop/izklop. Da boste vedno na tekočem s stanjem rezultata je na stranici okvirja nameščen elektronski števec z zvočnimi efekti ob zadetku. Za enostavno pobiranje ploščkov ob zadetku je pod golom na vsaki strani v okvirju nameščen lovilec oz. utor za pobiranje ploščka. Miza je narejena v skladu z varnostnimi standardi EU in enostavna za montažo (navodila priložena). Okvir zračnega hokeja "Zodiac" 6ft pa je že sestavljen.

Zračnemu hokej "Zodiac" velikosti 6ft so priloženi tudi vsi potrebni artikli za igranje:
- 4 igralne ročke narejene iz ABS plastike premera 96mm, višine 65mm ter teže 52gr
- 4 ploščki rdeče barve premera 63mm, višine 4mm ter teže 10,6gr (ABS plastika)

Dimenzije in teža zračnega hokeja "Zodiac" 6ft:
- zunanje mere: 182cm x 91cm x 79cm (d,š,v)
- dimenzije igralne površine: 172cm x 78cm
- dimenzije pakiranja 189cm x 99cm x 15cm (d,š,g)
- teža neto: 43,0 kg
- teža neto: 46,0 kg
- garancija 1 leto

Blagovne znamke

Longoni Aramith Predator Mezz Cues Echowell Cuetec Tweeten Talbot Torro Storm Joss Cues Biljardist.si Jim Davis Z9 Billiard Cloth Garden Games Garlando Tom Hardy Karella Dufferin Kamui Artemis Winsport Pechauer Custom Cues Iwan Simonis Winmau Universal McDermott Didakites Renzline Poison Exceed Blue Diamond Buffalo