Baterijski mešalec in delilec kart

Baterijski mešalec in delilec kart, priznane znamke Piatnik lahko premeša do 2 paketa kart, ki so lahko manjše 57mm x 88mm (Bridge) dimenzije ali pa večje (Poker) dimenzije 63mm x 88mm.

Kategorija: Prosti čas
Proizvajalec: Piatnik
Šifra: 7100.622
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 44,95 €

Mešalec za karte in delilec kart Piatnik (card holder and shuffler), deluje na 4 AA 1.5 V baterije in lahko premeša do 2 paketa kart, ki se po končanem mešanju s premikom mehanske ročice prestavijo v notranji predal za deljenje (dealing shoe), od koder se karte enostavno jemlje (po eno karto) in se jih razdeli med igralce. Baterijski mešalec in delilec kart je primeren za domačo uporabo in lahko premeša tako manjše dimenzije kart (57mm x 88mm) npr. za igro Bridge, kakor tudi večje dimenzije kart (63mm x 88mm) za Poker.

- primeren za domačo uporabo
- deluje na 4 baterije AA 1.5V (baterije niso priložene)
- dimenzije : 24cm x 12cm x12 cm (d,š,v)

Blagovne znamke

Longoni Didakites Renzline Iwan Simonis Cuetec Kamui Joss Cues Jim Davis Mezz Cues Poison Winsport Exceed Echowell Tom Hardy Pechauer Custom Cues Winmau Talbot Torro Tweeten Biljardist.si Karella Dufferin Garden Games Buffalo Garlando Z9 Billiard Cloth Artemis Storm McDermott Blue Diamond Aramith Universal Predator