Baterijski mešalec in delilec kart

Baterijski mešalec in delilec kart, priznane znamke Piatnik lahko premeša do 2 paketa kart, ki so lahko manjše 57mm x 88mm (Bridge) dimenzije ali pa večje (Poker) dimenzije 63mm x 88mm.

Kategorija: Prosti čas
Proizvajalec: Piatnik
Šifra: 7100.622
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 44,95 €

Mešalec za karte in delilec kart Piatnik (card holder and shuffler), deluje na 4 AA 1.5 V baterije in lahko premeša do 2 paketa kart, ki se po končanem mešanju s premikom mehanske ročice prestavijo v notranji predal za deljenje (dealing shoe), od koder se karte enostavno jemlje (po eno karto) in se jih razdeli med igralce. Baterijski mešalec in delilec kart je primeren za domačo uporabo in lahko premeša tako manjše dimenzije kart (57mm x 88mm) npr. za igro Bridge, kakor tudi večje dimenzije kart (63mm x 88mm) za Poker.

- primeren za domačo uporabo
- deluje na 4 baterije AA 1.5V (baterije niso priložene)
- dimenzije : 24cm x 12cm x12 cm (d,š,v)

Blagovne znamke

Biljardist.si Buffalo Kamui Artemis Exceed Storm Iwan Simonis Dufferin Garden Games Tweeten Renzline Echowell Poison Universal Winsport Talbot Torro Winmau Z9 Billiard Cloth Predator Blue Diamond McDermott Aramith Garlando Longoni Mezz Cues Pechauer Custom Cues Didakites Joss Cues Cuetec Karella