Baterijski mešalec kart "Deluxe Card Shuffler"

Baterijski mešalec kart "Deluxe Cards Shuffler" je praktičen pripomoček, ki odpravi potrebo po nadležnem ročnem mešanju igralnih kart in deluje na 4 AA / 1.5V baterije. (baterije niso priložene). Maksimalna velikost kart za uporabo mešalca kart je 9,3cm x 6,5cm.

Kategorija: Poker Žetoni
Šifra: 2700.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 22,95 €

Mešalec kart je praktičen pripomoček, ki odpravi potrebo po nadležnem ročnem mešanju igralnih kart. Z uporabo mešalca se karte ne zvijajo in s tem podaljšamo njihovo življenjsko dobo. Mešalec kart eliminira tudi možnost goljufije pri mešanju in je primeren za mešanje do dveh kompletov kart, zato je nepogrešljiv del katerekoli druge igre s kartami.
Baterijski mešalec kart "Deluxe Card Shuffler" deluje na 4 AA / 1.5V baterije. (baterije niso priložene).
Priporočamo vam tudi igralne karte za poker ali remi iz naše ponudbe in seveda tudi pripomoček Cut Card s katerim skrijete spodnjo karto paketa, ki ga delite. Mašalec kart na baterije lahko premeša vse vrste kart, ki so dimenzij 9,3cm x 6,5cm ali manjše.

Blagovne znamke

Echowell Z9 Billiard Cloth Storm Pechauer Custom Cues Predator Exceed Kamui Longoni Blue Diamond Cuetec Iwan Simonis Renzline Universal Talbot Torro Artemis Dufferin Poison Joss Cues Winmau Buffalo Tweeten Didakites Karella Garlando Biljardist.si Mezz Cues McDermott Garden Games Aramith Winsport