Biljard miza "Black Pool" 9ft

Biljard miza "Black Pool" 9ft privlačnega športnega dizajna in odličnih igralnih lastnosti. V času akcije, ki traja do 31.12. 2023, vam Black Pool biljard mizo katerekoli velikosti (7, 8 ali 9ft), brezplačno dostavimo, postavimo, zniveliramo, oblečemo v biljardno platno ter podarimo še set biljard krogel, 2 enodelni palici, krede in trikotnik v skupni vrednosti 450€! Najboljša ponudba v Sloveniji!

Kategorija: Biljard
Šifra: 5110.03.1.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 2.595,00 €

V času akcije, ki traja do 31.12. 2023, vam Black Pool biljard mizo velikosti 9ft brezplačno dostavimo, postavimo, zniveliramo, oblečemo v biljardno platno ter podarimo še set biljard krogel,                    2 enodelni palici,               krede         in           trikotnik v skupni vrednosti 450€! Najboljša ponudba v Sloveniji!
Biljard mizo "Black Pool" velikosti 9ft odlikujejo privlačen športni dizajn in odlične igralne lastnosti. Black Pool biljard miza je primerna tako za privatno uporabo, kot tudi za šole in mladinske centre. Biljardisti tekmovalci jo uporabljajo kot mizo za trening. Prednosti Black Pool mize za biljard so v močni popolnoma razstavljivi konstrukciji, 3 delni 25mm debeli skrilavčni igralni površini in črni zunanjosti iz trpežnega "ultrapasa", ki je odporen na udarce, praske in temperaturo. Široke in po višini nastavljive noge nudijo mizi dobro stabilnost, martinele pa so narejene iz naravnega kavčuka, ki omogoča optimalen odboj biljard krogle. Biljard platno v "Electric - Blue" barvi je priloženo. Black Pool biljard miza ima vgrajen tudi predal za odlaganje biljard krogel in tihe žepe (low-noise pockets).

Tehnični podatki:
- 3 delna skrilavčna plošča debeline 25mm
- 4 široke, po višini nastavljive noge
- močna in razstavljiva konstrukcija
- zunanjost mize iz trpežnega "ultrapas" materiala odpornega na udarce, praske in temperaturo
- martinele iz naravnega kavčuka
- vgrajen predal za odlaganje biljard krogel
- biljard platno "Electric - Blue" barve priložen

Dimenzije in teža:
- zunanje mere mize: 286cm x 159cm x 81cm (d,š,v)
- dimenzije igralne površine: 254cm x 127cm
- teža: 380 kg
- dimenzije prostora za neovirano igranje: 5,5m x 4,3m (najmanj)

Blagovne znamke

Pechauer Custom Cues Buffalo Blue Diamond Aramith Echowell Longoni Karella Kamui Winsport Tweeten Exceed Universal Storm Cuetec Didakites Poison McDermott Iwan Simonis Dufferin Joss Cues Mezz Cues Garden Games Renzline Winmau Biljardist.si Z9 Billiard Cloth Garlando Predator Talbot Torro Artemis