- 13%

Biljard miza "Chicago Black" 4ft

Biljard miza "Chicago Black" 4ft je primerna tako za domačo uporabo, kakor tudi za uporabo v šolah, mladinskih centrih in vrtcih. Otroška biljard miza "Chicago" črne barve ima priložene vse pripomočke potrebne za igro.

Kategorija: Biljard
Šifra: 5020.01.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
399,00 € 349,00 €

Biljard miza "Chicago Black" 4ft je primerna tako za domačo uporabo, kakor tudi za uporabo v šolah, mladinskih centrih in vrtcih. Miza je že oblečena v trpežno biljardno platno modro-zelene barve, ki je skladno s črno zunanjostjo mize. Otroška biljard miza "Chicago" velikosti 4ft ima po višini nastavljive noge in priložene vse pripomočke potrebne za igro.

Priloženo je:
- set biljard krogel premera 48mm
- 2 biljard palici 120cm
- trikotnik
- krtača
- kreda

Dimenzije in teža:
- zunanje mere: 156cm x 86cm x 81cm (d,š,v)
- igralna površina: 140cm x 70cm
- dimenzije pakiranja in teža: 164cm x 92cm x 20cm, bruto teža: 51kg
Pomembno: Biljard mizo Chicago je možno prevzeti le osebno v naši trgovini, zaradi prekoračenih dimenzij in teže paketa (do 40kg) našega paketnega distributerja. Več informacij si oglejte na tej povezavi.

Blagovne znamke

Iwan Simonis Pechauer Custom Cues Universal Kamui Garlando Karella Tweeten Poison Predator Aramith Talbot Torro Storm Echowell Artemis Joss Cues Exceed Mezz Cues Longoni Cuetec Renzline Blue Diamond Z9 Billiard Cloth Garden Games McDermott Winsport Didakites Dufferin Buffalo Biljardist.si Winmau