Biljard miza "Chicago Black" 4ft

Biljard miza "Chicago Black" 4ft je primerna tako za domačo uporabo, kakor tudi za uporabo v šolah, mladinskih centrih in vrtcih. Otroška biljard miza "Chicago" črne barve ima priložene vse pripomočke potrebne za igro.

Kategorija: Biljard
Šifra: 5020.01.1.1
Dobavljivost: Na zalogi
Cena: 399,00 €

Biljard miza "Chicago Black" 4ft je primerna tako za domačo uporabo, kakor tudi za uporabo v šolah, mladinskih centrih in vrtcih. Miza je že oblečena v trpežno biljardno platno modro-zelene barve, ki je skladno s črno zunanjostjo mize. Otroška biljard miza "Chicago" velikosti 4ft ima po višini nastavljive noge in priložene vse pripomočke potrebne za igro.

Priloženo je:
- set biljard krogel premera 48mm
- 2 biljard palici 120cm
- trikotnik
- krtača
- kreda

Dimenzije in teža:
- zunanje mere: 156cm x 86cm x 81cm (d,š,v)
- igralna površina: 140cm x 70cm
- dimenzije pakiranja in teža: 164cm x 92cm x 20cm, bruto teža: 51kg
Pomembno: Biljard mizo Chicago je možno prevzeti le osebno v naši trgovini, zaradi prekoračenih dimenzij in teže paketa (do 40kg) našega paketnega distributerja. Več informacij si oglejte na tej povezavi.

Blagovne znamke

Winmau Artemis Mezz Cues Pechauer Custom Cues Renzline Iwan Simonis Karella Dufferin Storm Cuetec Didakites Blue Diamond Jim Davis Garden Games Buffalo Biljardist.si Aramith Exceed McDermott Tom Hardy Z9 Billiard Cloth Joss Cues Garlando Echowell Tweeten Predator Longoni Winsport Talbot Torro Poison Kamui Universal