Biljard miza "Kiddy Fun 95"

Otroška biljard miza "Kiddy Fun 95" ima v okvirju vgrajen zbiralnik za krogle, po višini nastavljive noge ter priložene vse pripomočke za igro.

Kategorija: Biljard
Šifra: 5017.01.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 129,00 €

Otroška biljard miza "Kiddy Fun 95" je idealna biljard mizica tako za dom kakor tudi za vrtce in osnovne šole. Visoka je 60 cm in ima posebno zaščito ostrih robov za varno otroško igro. Igralna površina je oblečena v lepo svetlo-modro platno. Miza ima že sestavljen okvir, na katerega zelo enostavno privijačite samo noge, ki so nastavljive po višini in zabava se lahko prične. Krogle (premera 32mm) se ob potopitvi vrnejo v zbiralnik v okvirju. Otroci z biljardom razvijajo motorične sposobnosti, koncentracijo in se obenem spoznavajo z osnovnimi zakonitostmi fizike odboja krogel. Oglejte si tudi otroško biljard mizo Fun Pool iz naše ponudbe.

Biljard mizi "Kiddy Fun 95" so priloženi vsi pripomočki za igranje:

- biljard krogle premera 32mm
- trikotnik za postavljanje krogel
- 2 biljard palici dolžine 67cm
- biljard kreda

Dimenzije in teža:
- zunanje mere: 92cm x 50cm x 60cm (d,š,v)
- teža: 11kg

Primerno za otroke od 4 - 12 leta starosti.

Blagovne znamke

Blue Diamond Poison McDermott Jim Davis Longoni Z9 Billiard Cloth Garden Games Biljardist.si Aramith Pechauer Custom Cues Artemis Iwan Simonis Echowell Joss Cues Garlando Cuetec Tom Hardy Winsport Storm Dufferin Universal Renzline Talbot Torro Mezz Cues Didakites Exceed Predator Kamui Winmau Karella Tweeten Buffalo