Biljard miza London z zložljivimi nogami 5ft

Biljard miza London z zložljivimi nogami velikosti 5ft je praktična hobi biljard miza. Zunanjost mize je narejena iz MDF v imitaciji bukovega lesa. Igralna površina je prav tako lesena, narejena iz vlagoodpornega MDF ter oblečena v trpežno biljard platno modre barve, ki je enostavno za čiščenje.

Kategorija: Biljard
Šifra: 5040.01.1.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 795,00 €

Biljard miza London velikosti 5ft, z zložljivimi nogami, je lepa in praktična biljard miza. Zunanjost mize je narejena iz MDF v imitaciji bukovega lesa, igralna površina je oblečena v trpežno biljard platno modre barve, ki se enostavno čisti in je prav tako narejena iz lesa (vlagoodpornega MDF). Po višini nastavljive in stabilne noge so zložljive, zahvaljujoč kovinskemu patentu, ki omogoča zelo enostavno razstavljanje/sestavljanje nog. Mizo lahko hitro shranite.
Mizi za biljard London velikosti 5ft so priloženi tudi vsi potrebni rekviziti za igro;  biljard krogle premera 57.2mm, trikotnik, 2 biljard palici, biljard krede in krtača za čiščenje biljard platna. Opcijsko je na voljo tudi pokrivna jedilna plošča, saj ima biljard miza London 63cm prostora za noge (od najnižjega roba mize do tal) in za mizo se lahko posede 6 ljudi.

Tehnični podatki za biljard mizo London z zložljivimi nogami velikosti 5ft:

Mizi so priloženi artikli:
- biljard krogle premera 57,2mm
- 2 biljard palici dolžine 140cm
- biljard krede
- trikotnik
- krtača za platno

Dimenzije in teža:

- dimenzija igralne površine: 160cm x 80cm
- zunanje mere: 182cm x 102cm x 80cm (d,š,v); sedalni prostor od najnižjega roba mize do tal je 63cm
- dimenzije pakiranja: 185cm x 105cm x 25cm (d,š,v)
- višina sedalnega dela 63cm od najnižjega roba mize do tal
- teža cca: 75kg

Za biljard mizo London velikosti 5ft je možen samo osebni prevzem, zaradi prekoračitve omejitve teže in dimenzij paketa našega paketnega distributerja. Več informacij glede dostave si oglejte na tej povezavi.

Blagovne znamke

Didakites Universal Garlando Poison Dufferin Kamui Pechauer Custom Cues Talbot Torro Winsport Z9 Billiard Cloth Jim Davis Mezz Cues Storm Cuetec Karella Aramith Blue Diamond Joss Cues Echowell Winmau Renzline Predator Tweeten McDermott Iwan Simonis Longoni Biljardist.si Artemis Tom Hardy Exceed Garden Games Buffalo