Biljard miza London z zložljivimi nogami 6,5ft

Biljard miza London z zložljivimi nogami 6,5ft je lepa in praktična biljard miza. Zunanjost mize je narejena iz MDF v imitaciji bukovega lesa. Igralna površina je prav tako lesena, narejena iz vlagoodpornega MDF ter oblečena v trpežno biljard platno modre barve, ki se enostavno čisti.

Kategorija: Biljard
Šifra: 5040.02.1.1.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 875,00 €

Biljard miza London velikosti 6,5ft, z zložljivimi nogami, je lepa in praktična biljard miza. Zunanjost mize je narejena iz MDF* v imitaciji bukovega lesa, igralna površina je oblečena v trpežno biljard platno modre barve, ki se enostavno čisti in je prav tako narejena iz lesa (vlagoodpornega MDF). Stabilne in po višini nastavljive noge so zložljive, zahvaljujoč kovinskemu patentu, ki omogoča zelo enostavno razstavljanje/sestavljanje nog. Mizo lahko hitro shranite.
Mizi za biljard London velikosti 6,5ft so priloženi tudi vsi potrebni rekviziti za igro;  biljard krogle premera 57.2mm, trikotnik, 2 biljard palici, biljard krede in krtača za čiščenje biljard platna. Opcijsko je na voljo tudi pokrivna jedilna plošča, saj ima biljard miza London 63cm prostora za noge (od najnižjega roba mize do tal) in za mizo se lahko posede 6-8ljudi.

Tehnični podatki za biljard mizo London z zložljivimi nogami velikosti 6,5ft:

Mizi so priloženi artikli:
- set biljard krogel premera 57,2mm
- 2 biljard palici
- biljard krede
- trikotnik
- krtača za platno

Dimenzije in teža:

- dimenzija igralne površine: 188cm x 94cm
- zunanje mere: 210cm x 116cm x 80cm (d,š,v); sedalni prostor od najnižjega roba mize do tal je 63cm
- dimenzije pakiranja: 213cm x 119cm x 25cm (d,š,v)
- višina sedalnega dela: 63cm od najnižjega roba mize do tal
- teža cca: 90kg

* MDF - mediapan (les), oziroma medium density fiberboard

V ponudbi imamo tudi manjšo različico, biljard mizo London velikosti 5ft.


Za biljard mizo London velikosti 6,5ft je možen samo osebni prevzem, zaradi prekoračitve omejitve teže in dimenzij paketa našega paketnega distributerja. Več informacij glede dostave si oglejte na tej povezavi.

Blagovne znamke

Tweeten Blue Diamond Aramith Winsport Cuetec Kamui Renzline Garden Games Garlando Talbot Torro Artemis Universal Joss Cues Predator Jim Davis Winmau Tom Hardy Pechauer Custom Cues Mezz Cues Karella Z9 Billiard Cloth Didakites Longoni Storm Exceed Biljardist.si Echowell Buffalo Poison Iwan Simonis Dufferin McDermott