Biljard miza Sedona 6ft

Biljard miza "Sedona" velikosti 6ft je kvalitetna miza izredno lepega videza narejena v imitaciji palisandrovega lesa s kombinacijo kromiranih vogalov ter kromiranih po višini nastavljivih nog. Miza je primerna za vsak dom, šolo ali mladinski center. Na voljo je tudi ujemajoča 2 delna pokrivna plošča za transformacijo biljard mize v jedilno ali delovno mizo.

Kategorija: Biljard
Šifra: 5045.01.1.1.1.1.1
Dobavljivost: Na zalogi
Cena: 849,00 €

Biljard miza "Sedona" velikosti 6ft je kakovostna miza izredno lepega videza narejena v  imitaciji palisandrovega lesa s kombinacijo kromiranih vogalov ter kromiranih po višini nastavljivih nog. Miza je primerna za vsak dom, šolo ali mladinski center.
Močna in stabilna konstrukcija in zelo trden okvir, ki ima vgrajen tihi sistem za vračanje krogel v zbiralnik. 23 mm debela lesena igralna površina leži na dodatno prečno ojačani podkonstrukciji, ki popolnoma onemogoči vibracije in tresljaje in s tem zelo poveča kvaliteto igralnih lastnosti.
Martinele so narejene iz naravnega kavčuka in zagotavljajo natančen odboj biljard krogel.
Masivni nosilci nog imajo štiri kromirane, široke, po višini nastavljine tačke, ki se popolnoma prilagodijo še tako neravnemu terenu.

Zaradi vsega naštetega je biljard miza Sedona ena redkih, ki se lahko po igralnih lastnostih približa kvaliteti in igralnih lastnostih biljard mizam, ki imajo skrilavčno igralno površino.

Ob dobavi je okvir Biljard mize Sedona že v celoti sestavljen, privijačijo se samo noge na podkonstrukcijo in zabava se lahko prične.

In kar je najboljše; za biljard mizo Sedona je za obe velikosti 6ft in 7ft na voljo (za doplačilo) 2-delni umemajoči pokrov v imitaciji palisandrovega lesa s katerim biljard mizo v nakaj sekundah pretvorite biljard mizo v jedilno ali delovno mizo, ki ima več kot dovolj prostora za neovirano sedenje in sicer 61cm.

Biljard mizi Sedona so priloženi vsi dodatki za igranje:
- trpežno biljard platno klasične zelene barve (miza je že oblečena v platno)
- komplet krogel 57,2mm
- 2 biljard palici dolžine 140cm
- trikotnik
- kreda

Tehnični podatki za biljard mizo Sedona velikosti 6ft:
- dimenzije igralne površine: 180cm x 90cm
- zunanje mere: 208cm x 118cm x 82 cm (d,š,v)
- teža: 110kg
- dimenzije pakiranja: 1 karton, 212cm x 125cm x 25cm (d,š,v)
Pomembno: Za biljard mizo Sedona 6ft ali 7ft je zaradi omejitve teže in dimenzije paketa, možen samo osebni prevzem v naši trgovini.

Cena 2 delne pokrivne plošče za transformacijo v jedilno ali delovno mizo:
- pokrivna plošča za model Sedona velikosti 6ft ... 129€


 

- pokrivna plošča za model Sedona velikosti 7ft ... 149€

Blagovne znamke

Aramith Dufferin Biljardist.si Buffalo Renzline Garden Games Winmau Mezz Cues Artemis Storm Didakites Blue Diamond Kamui Pechauer Custom Cues Garlando Winsport Echowell Karella Tweeten Joss Cues Poison Exceed Predator Universal Iwan Simonis Talbot Torro Z9 Billiard Cloth Cuetec McDermott Longoni