Biljard miza Sedona 7ft

Biljard miza "Sedona" velikosti 7ft je kakovostna miza izredno lepega videza narejena v imitaciji palisandrovega lesa s kombinacijo kromiranih vogalov ter kromiranih po višini nastavljivih nog. Miza je primerna za vsak dom, šolo ali mladinski center. Na voljo je tudi ujemajoča 2 delna pokrivna plošča za transformacijo biljard mize v jedilno ali delovno mizo.

Kategorija: Biljard
Šifra: 5045.02.1.1.1.1.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 899,00 €

Biljard miza "Sedona" velikosti 7ft je kakovostna miza izredno lepega videza narejena v  imitaciji palisandrovega lesa s kombinacijo kromiranih vogalov ter kromiranih po višini nastavljivih nog. Miza je primerna za vsak dom, šolo ali mladinski center.
Močna in stabilna konstrukcija in zelo trden okvir, ki ima vgrajen tihi sistem za vračanje krogel v zbiralnik. 23 mm debela lesena igralna površina leži na dodatno prečno ojačani podkonstrukciji, ki popolnoma onemogoči vibracije in tresljaje in s tem zelo poveča kvaliteto igralnih lastnosti.
Martinele so narejene iz naravnega kavčuka in zagotavljajo natančen odboj biljard krogel.
Masivni nosilci nog imajo štiri kromirane, široke, po višini nastavljine tačke, ki se popolnoma prilagodijo še tako neravnemu terenu.

Zaradi vsega naštetega je biljard miza Sedona ena redkih, ki se lahko po igralnih lastnostih približa kvaliteti in igralnih lastnostih biljard mizam, ki imajo skrilavčno igralno površino.

Ob dobavi je okvir Biljard mize Sedona že v celoti sestavljen, privijačijo se samo noge na podkonstrukcijo in zabava se lahko prične.

In kar je najboljše; za biljard mizo Sedona je za obe velikosti 6 in 7ft na voljo (za doplačilo) 2-delni umemajoči pokrov v imitaciji palisandrovega lesa s katerim biljard mizo v nakaj sekundah pretvorite biljard mizo v jedilno ali delovno mizo, ki ima več kot dovolj prostora za neovirano sedenje in sicer 61cm.

Biljard mizi Sedona so priloženi vsi dodatki za igranje:
- trpežno biljard platno klasične zelene barve (miza je že oblečena v platno)
- komplet krogel 57,2mm
- 2 biljard palici dolžine 140cm
- trikotnik
- kreda

Tehnični podatki za biljard mizo Sedona velikosti 7ft:
- dimenzije igralne površine: 200cm x 100cm
- zunanje mere: 229cm x 128cm x 82cm
- teža: 125kg
- dimenzije pakiranja: 1 karton, 235cm x 132cm x 25cm (d,š,v)
Pomembno: Za biljard mizo Sedona 7ft ali 6ft je zaradi omejitve teže in dimenzije paketa, možen samo osebni prevzem v naši trgovini.

Cena 2 delne pokrivne plošče za transformacijo v jedilno ali delovno mizo:
- pokrivna plošča za model Sedona velikosti 6ft ... 129€


- pokrivna plošča za model Sedona velikosti 7ft ... 149€

Blagovne znamke

Pechauer Custom Cues Jim Davis Joss Cues Universal Blue Diamond Winsport Predator Aramith Kamui Talbot Torro Biljardist.si Winmau Storm Dufferin Cuetec Z9 Billiard Cloth Didakites Karella Artemis Exceed Garlando Echowell Iwan Simonis Poison Renzline Garden Games Mezz Cues Tom Hardy Tweeten McDermott Longoni Buffalo