Biljard miza "Trento Mahagoni" 7ft

Moderna in elegantna biljard miza "Trento Mahagoni" velikosti 7ft je narejena iz masivnega lesa, furnirana v hrastov furnir in pobarvana v barvo mahagonijevega lesa. "Trento Mahagoni" biljard miza je narejena v EU in navdušuje s svojim privlačnim dizajnom, kakovostjo in funkcionalnostjo. "Trento Mahagoni" biljard miza je zasnovana tudi kot jedilna miza za katero se lahko posede 6-8 ljudi.

Kategorija: Biljard
Šifra: 5105.05.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 2.995,00 €

Moderna in elegantna biljard miza "Trento Mahagoni" velikosti 7ft je narejena iz masivnega lesa, furnirana s hrastovim furnirjem in pobarvana v barvo mahagonijevega lesa. "Trento Mahagoni" biljard miza je narejena v EU in navdušuje s svojim privlačnim dizajnom, kakovostjo in funkcionalnostjo. Zelo močna podkonstrukcija nosi 19mm debelo enodelno igralno ploščo iz naravnega italijanskega skrilavca. Noge iz masivnega lesa so po višini nastavljive in zagotavljajo stabilnost ter odlične igralne lastnosti. Profesionalne martinele biljard mize "Trento Mahagoni" nudijo natančen odboj biljard krogel in optimalne pogoje za igro nad katerimi bodo navdušeni še tako zahtevni igralci biljarda. Biljard mizi je priloženo biljard platno visoke kakovosti, ki je v standardni modro-zeleni barvi. Na vašo željo vam za doplačilo mizo preoblečemo v barvo platna po vaši želji.
Bistvena prednost modela Trento je, da se podkonstrukcija popolnoma razstavi, kar omogoča lažje transportiranje in postavitev mize tudi v težko dostopne prostore. Pri transportu enodelna skrilavčna plošča predstavlja največji kos za prenašanje (cca. 210cm x 105cm, teža: cca. 140kg).
Biljard miza "Trento Mahagoni" je zasnovana tudi kot jedilna miza in na voljo je (za doplačilo) 2-delna pokrivna jedilna plošča v ujemajoči barvi in lesni strukturi (furnirana in lakirana) s katero v trenutku biljard mizo spremenite v lepo jedilno ali delovno mizo, ki ima več kot dovolj prostora za neovirano sedenje in sicer 61cm od tal do spodnjega roba mize. Za mizo se lahko posede 6-8 ljudi.
2-delna jedilna plošča za 7ft velikost meri 234cm x 136cm x 5cm (d,š,v) in je težka 46kg. Cena jedilne plošče za velikost 7ft je 529€.
Konstrukcija mize je narejena iz masivnega laminiranega in furniranega lesa (furnir iz EU), ki več kot občutno zmanjša prenos vibracij in nudi konsistentno homogenost za odlične igralne lastnosti.

Tehnični podatki za biljard mizo "Trento Mahagoni" velikosti 7ft:
- zunanje mere: 230cm x 130cm x 81cm (d,š,v)
- dimenzije igralne površine: 198cm x 99cm
- teža mize: 212kg
- enodelna igralna plošča in naravnega italijanskega skrilavca debeline 19mm, teže cca.140kg
- plastični žepi za krogle
- označbe mize na zgornji strani martinele so iz umetne perle (Mother of Pearls)
- prostora za neovirano sedenje pri mizi je 61cm od tal do spodnjega roba mize
- za mizo se lahko posede 6-8 ljudi

Blagovne znamke

Joss Cues Iwan Simonis Storm Cuetec Tom Hardy Dufferin Universal Kamui Talbot Torro Renzline Predator Garlando Poison Tweeten Z9 Billiard Cloth Winsport Didakites Jim Davis Winmau Buffalo Exceed Artemis Karella McDermott Biljardist.si Blue Diamond Echowell Longoni Aramith Mezz Cues Garden Games Pechauer Custom Cues