Biljard miza Wellington 8ft

Izredno lepa stilska biljard miza Wellington velikosti 8ft, ki očara s svojim starinskim izgledom je zaradi vrhunske in precizne izdelave ter ročne obdelave z velikim poudarkom na detajlih prava izbira za zahtevnejše kupce. Miza ima tudi ročno obdelane žepe iz pravega usnja in kar je najpomembneje odlične igralne lastnosti.

Kategorija: Biljard
Šifra: 5120.02
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 3.595,00 €

Biljard miza Wellington velikosti 8ft ima vidne dele in zunanji okvir v celoti narejen iz evropske bukovine, ki jo prekriva furnir iz korenine lesa mamutovca (orjaška/gorska sekvoja), ki zaradi skrbne in dovršene površinske obdelave daje fascinanten starinski videz. Žepi biljard mize Wellington so narejeni iz pravega usnja ter ročno obdelani in se barvno lepo ujemajo z mizo.
Podkonstrukcija mize in nosilni okvir igralne površine sta narejena iz izjemno trdega lesa kavčukovca (trši od hrasta), ki zaradi kompaktnosti in robustnosti občutno zmanjšuje vibracije in s tem izboljšuje igralne lastnosti. Igralna površina je narejena iz treh plošč 100% naravnega skrilavca debeline 25mm. Biljard miza Wellington je na voljo tudi v velikostih 7ft in 9ft ter narejena skladno z mednarodnimi standardi zato ni le izjemen kos pohištva temveč tudi biljard miza primerna za prirejanje tekmovanj ali prvenstev.
Biljard miza Wellington je ena redkih stilskih miz, ki ima po višini nastavljive noge za niveliranje mize in sistem za niveliranje je lepo skrit v masivnih lesenih nogah. Kvalitetne martinele mizi nudijo optimalen odboj biljard krogel in ob nakupu mize je že priloženo biljard platno Iwan Simonis v barvi po vašem izboru.
Velika prednost biljard mize Wellington je tudi možnost transformacije v izjemno lepo jedilno ali konferenčno mizo s pomočjo stilske ujemajoče trodelne pokrivne plošče iz masivnega lesa (doplačilo). Spodnji del zunanjega okvirja biljard mize je namenoma pomaknjen proti sredini mize saj se tako omogoči 72cm višine od tal do roba mize za neovirano sedenje. Po dogovoru vam lahko za doplačilo biljard mizo tudi dostavimo ter strokovno sestavimo in niveliramo ter oblečemo v biljard platno.

Tehnični podatki za biljard mizo Wellington 8ft:
- priloženo vrhunsko biljard platno Iwan Simonis v barvi po izboru
- usnjeni ročno obdelano žepi
- 3 delna igralna površina iz 100% naravnega skrilavca
- dimenzije igralne površine: 224cm x 112cm
- zunanje mere: 254cm x 142cm
- teža: 375kg

           

Blagovne znamke

Tweeten Biljardist.si Jim Davis Aramith Didakites Pechauer Custom Cues Z9 Billiard Cloth Echowell Garden Games Talbot Torro Renzline Winmau Predator Buffalo Tom Hardy Winsport Longoni Joss Cues Dufferin Karella Garlando Artemis Poison Storm McDermott Blue Diamond Mezz Cues Kamui Cuetec Universal Exceed Iwan Simonis