Lesena šahovska garnitura Senator, 42cm

Dekorativna lesena šahovska garnitura Senator z obteženimi lesenimi šahovskimi figurami iz gabrovega in platanovega lesa, z višino Kralja 85mm. Senator je zelo lepa žgana zložljiva garnitura za šah, srednje velikosti (42cm x 42cm), ki ima v notranjosti oblikovane prostorčke za shranjevanje šahovskih figur.

Kategorija: Prosti čas
Šifra: CHW5BROWN
Dobavljivost: Na zalogi
Cena: 89,95 €

Senator je zelo lična in priljubljena dekorativna lesena šahovska garnitura z obteženimi lesenimi šahovskimi figurami, ki so narejene iz gabrovega in platanovega lesa, z višino Kralja 85mm. Figure imajo mešano oblikovno zasnovo in sicer med "Staunton" ter "King's" obliko. Temna šahovska polja so žgana in imajo rezbarjen dekorativni ločnik med svetlimi šahovskimi polji. Garnitura za šah Senator ima v notranjosti oblikovane prostorčke za shranjevanje šahovskih figur.

- Teža zložljive šahovske garniture Senator: 1,7kg
- Figure so obtežene in narejene iz garbovega ter platanovega lesa, z višino Kralja 85mm
- Dimenzije zaprte šahovske garniture: 42cm x 21cm x 5cmm
- Dimenzije odprte šahovske garniture: 42cm x 42cm x 2,5cm
- Dimenzije šahovskih polj: 40mm x 40mm
- Les uporabljen za izdelavo šahovske garniture Senator : bukev, breza, gaber in platana

Blagovne znamke

Joss Cues Winsport Longoni Poison Garden Games Exceed Didakites Echowell McDermott Talbot Torro Artemis Blue Diamond Iwan Simonis Biljardist.si Karella Tweeten Cuetec Tom Hardy Storm Mezz Cues Kamui Z9 Billiard Cloth Renzline Predator Pechauer Custom Cues Jim Davis Buffalo Garlando Universal Aramith Dufferin Winmau