Ovalna poker podloga "Green" 180x90cm

Ovalna poker podloga "Green" zelene barve, dimenzij 180cm x 90cm z "race track" označbo in 2mm debelo gumeno podlogo na spodnji strani proti drsenju. Obseg zložljive podloge za poker "Green" je 460cm in je primerna za do 8 poker igralcev.

Kategorija: Poker Mize
Šifra: 4918.00
Dobavljivost: Na zalogi
Cena: 80,00 €

Poker podloga "Green" primerna za do 8 igralcev, ovalne oblike dimenzij 180cm x 90cm s sintetično tkanino zelene barve in označbo "race track" ter črno gumeno podlogo debeline 2mm na spodnji strani, ki omogoča prijetno igranje na mehki površini in preprečuje, da bi se poker podloga premikala po površini kamor smo jo namestili za igranje pokra. Po uporabi se poker podlogo enostavno zvije in pospravi v priloženo črno torbo z naramnim trakom za lažje prenašanje. Zložljiva ovalna gumena podloga za poker "Green" je z obsegom 460cm primerna za igranje maksimalno 8 igralcev. Teža zložljive poker podloge je prib. 3kg.

Tehnični podatki za zložljivo poker ovalno podlogo Green:
- dimenzije: 180cm x 90cm
- barva podloge: zelena z belo (race track) označbo
- obseg: 460cm
- primerna za igranje do 8 igralcev
- spodnja stran: 2mm debela črna guma
- zgornja stran: trpežna gladka sintetična tkanina
- priložena črna torba z naramnim trakom za shranjevanje in prenašanje
- teža bruto: prib. 4,5kg
- teža neto: pribl. 3kg

Blagovne znamke

Echowell Biljardist.si Joss Cues Pechauer Custom Cues Exceed Universal Longoni Mezz Cues Z9 Billiard Cloth Storm Tom Hardy Renzline Blue Diamond Garlando Poison McDermott Kamui Didakites Aramith Karella Winsport Predator Dufferin Artemis Winmau Talbot Torro Buffalo Jim Davis Tweeten Cuetec Iwan Simonis Garden Games