Ovalna poker podloga "Green" 180x90cm

Ovalna poker podloga "Green" zelene barve, dimenzij 180cm x 90cm z "race track" označbo in 2mm debelo gumeno podlogo na spodnji strani proti drsenju. Obseg zložljive podloge za poker "Green" je 460cm in je primerna za do 8 poker igralcev.

Kategorija: Poker Mize
Šifra: 351204.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 64,95 €

Poker podloga "Green" primerna za do 8 igralcev, ovalne oblike dimenzij 180cm x 90cm s sintetično tkanino zelene barve in označbo "race track" ter črno gumeno podlogo debeline 2mm na spodnji strani, ki omogoča prijetno igranje na mehki površini in preprečuje, da bi se poker podloga premikala po površini kamor smo jo namestili za igranje pokra. Po uporabi se poker podlogo enostavno zvije in pospravi v priloženo črno torbo z naramnim trakom za lažje prenašanje. Zložljiva ovalna gumena podloga za poker "Green" je z obsegom 460cm primerna za igranje maksimalno 8 igralcev. Teža zložljive poker podloge je prib. 3kg.

Tehnični podatki za zložljivo poker ovalno podlogo Green:
- dimenzije: 180cm x 90cm
- barva podloge: zelena z belo (race track) označbo
- obseg: 460cm
- primerna za igranje do 8 igralcev
- spodnja stran: 2mm debela črna guma
- zgornja stran: trpežna gladka sintetična tkanina
- priložena črna torba z naramnim trakom za shranjevanje in prenašanje
- teža bruto: prib. 4,5kg
- teža neto: pribl. 3kg

Blagovne znamke

Buffalo Talbot Torro Artemis Cuetec Mezz Cues Exceed Poison Kamui Tweeten Z9 Billiard Cloth Winsport Dufferin Didakites Universal Aramith Longoni Biljardist.si Winmau Storm Echowell Blue Diamond Garlando Joss Cues Predator Renzline Karella Pechauer Custom Cues Iwan Simonis Garden Games McDermott