Ovalna poker podloga "Red" 180x90cm

Poker podloga ovalne oblike "Red" v rdeči, dimenzij 180cm x 90cm z "race track" označbo in 2mm debelo gumeno podlogo na spodnji strani proti drsenju. Obseg zložljive podloge za poker "Blue" je 460cm in je primerna za do 8 poker igralcev.

Kategorija: Poker
Šifra: 351203.1.1.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 64,95 €

Poker ovalna podloga "Red" primerna za do 8 igralcev, dimenzij 180cm x 90cm s sintetično tkanino rdeče barve in označbo "race track" ter črno gumeno nedrsečo podlogo debeline 2mm na spodnji strani, ki omogoča prijetno igranje na mehki površini in preprečuje, da bi se poker podloga premikala po površini kamor smo jo namestili za igranje pokra. Po uporabi se poker podlogo enostavno zvije in pospravi v priloženo črno torbo z naramnim trakom za lažje prenašanje. Zložljiva ovalna gumena podloga za poker "Red" je z obsegom 460cm primerna za igranje maksimalno 8 igralcev. Teža zložljive poker podloge je prib. 3kg.
V ponudbi imamo tudi ovalno poker podlogo v modri barvi.

Tehnični podatki za zložljivo poker ovalno podlogo Red:
- dimenzije: 180cm x 90cm
- barva podloge: Rdeče z belo (race track) označbo
- spodnja stran: 2mm debela črna nedrseča guma
- zgornja stran: trpežna gladka sintetična tkanina
- obseg: 460cm
- primerna za igranje do 8 igralcev
- priložena črna torba z naramnim trakom za shranjevanje in prenašanje
- teža bruto: prib. 4,5kg
- teža neto: pribl. 3kg

Blagovne znamke

Longoni Z9 Billiard Cloth Iwan Simonis Biljardist.si Tweeten Aramith Artemis Mezz Cues Kamui Cuetec Predator Garlando Winmau Renzline Exceed Talbot Torro McDermott Karella Pechauer Custom Cues Blue Diamond Joss Cues Didakites Buffalo Storm Universal Poison Winsport Garden Games Dufferin Echowell