Pokrivna jedilna plošča za biljard mizo "Trento Mahagoni" 7ft

2-delna pokrivna jedilna plošča v ujemajoči barvi in lesni strukturi biljard mize "Trento Mahagoni" 7ft, furnirana in lakirana s katero v trenutku biljard mizo transformirate v lepo jedilno ali delovno mizo, ki ima več kot dovolj prostora za neovirano sedenje in sicer 61cm od tal do spodnjega roba mize. Za mizo se lahko posede od 6-8 ljudi.

Kategorija: Biljard
Šifra: 5108.05.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 529,00 €

2-delna pokrivna jedilna plošča v ujemajoči barvi in lesni strukturi biljard mize "Trento Mahagoni" 7ft, furnirana s hrastovim furnijem, pobarvana v barvo mahagonijevega lesa in lakirana. S pokrivno ploščo v trenutku biljard mizo transformirate v lepo jedilno ali delovno mizo, ki ima več kot dovolj prostora za neovirano sedenje in sicer 61cm od tal do spodnjega roba mize. Za mizo se lahko posede od 6-8 ljudi.

Dimenzije 2-delne jedilne plošče za 7ft velikost mize:
- zunanje mere: 234cm x 136cm x 5cm (d,š,v)
- teža: 46kg

Blagovne znamke

Aramith Winsport Mezz Cues Garden Games Renzline Dufferin Tom Hardy Joss Cues Iwan Simonis Pechauer Custom Cues Karella Z9 Billiard Cloth Jim Davis Longoni Universal Buffalo Echowell Garlando McDermott Biljardist.si Didakites Blue Diamond Artemis Exceed Storm Talbot Torro Kamui Cuetec Predator Tweeten Winmau Poison