Ročni nogomet Garlando "Pro Champion"

Ročni nogomet Garlando "Pro Champion" je uradno potrjen s strani mednarodne namizno nogometne zveze ITSF (International Table Soccer Federation), kot namizni nogomet za trening profesionalnih igralcev in manjša tekmovanja ter mednarodna tekmovanja Pro Tour kategorije.

Kategorija: Ročni nogomet
Proizvajalec: Garlando
Šifra: 5452.01.1.1.1.1
Dobavljivost: Na zalogi
Cena: 959,00 €

Ročni nogomet Garlando "Pro Champion" je uradno potrjen s strani mednarodne namizno nogometne zveze ITSF (International Table Soccer Federation), kot namizni nogomet za trening profesionalnih igralcev in manjša tekmovanja ter mednarodna tekmovanja Pro Tour kategorije.

Tehnični podatki za ročni nogomet Garlando "Pro Champion":
- stranice okvirja so narejene iz robustnega 25mm debelega MDF (mediapan) in imajo dodatno nanešen črn melaminski nanos, ki je odporen na udarce in praske ter ITSF logotip. Nameščena je tudi certifikatna ploščica s serijsko številko.
- igralna površina: 5mm debelo nereflektivno peskano (mat) kaljeno steklo, pod katerim je položene zelena površina, ki ima bele označbe kakor na pravem nogometnem igrišču.
- 2cm visoke obrobe in vogalniki na igralni površini preprečujejo ostajanje žogice v "mrtvem" kotu
- kvadratne kovinske in srebrno prašno barvane noge 90 x 90mm (anti-scratch silver powder varnish)
- po višini nastavljive noge "Competition" za precizno niveliranje igralne površine
- klasične igralne palice premera 16mm, so narejene iz hladno vlečenega jekla in so kromirane. Debelina stene igralnih palice je 2,3mm. Palice so opremljene z gumijastimi blažilci (namesto vzmeti) ter ergonomsko oblikovanimi plastičnimi ročkami, ki omogočajo dober oprijem.
- igralne palice lepo in gladko drsijo skozi ležaje ter tako omogočajo hitrejšo igro in manj obremenitve na igralčevo zapestje
- rdeči in modri igralci z golmanoma, ki se rotirata za 360°, so narejeni iz izjemno trpežne plastike in zaliti na igralne palice ter skorajda neuničljivi
- 2 tekmovalna "Abacus" števca rezultata, ki omogočata označevanje nizov v igri in število zadetkov
- priloženih je 10 belih žogic premera Ø 34 mm in teže 22gr 
- ročni nogomet je narejen po evropskih varnostnih normativih EN71-1/2/3/9 (European safety norm EN71-1/2/3/9)

Dimenzije in teža:
- igralna površina: 120cm x 70cm
- zunanje dimenzije: 143cm x 125cm x 89-91cm (d,š,v) igralne palice so na višini 84cm
- neto teža: 76kg
- dimenzije pakiranja: 152cm x 82cm x 33cm (d,š,v)
- bruto teža: 81kg

                                              

Blagovne znamke

Didakites Garlando Biljardist.si Artemis McDermott Universal Z9 Billiard Cloth Jim Davis Winmau Buffalo Renzline Predator Kamui Blue Diamond Talbot Torro Exceed Pechauer Custom Cues Tom Hardy Garden Games Poison Echowell Storm Cuetec Mezz Cues Karella Aramith Dufferin Tweeten Iwan Simonis Winsport Longoni Joss Cues