Šahovski set v torbi "Red"

Šahovski set "Red" vsebuje vinilno šahovnico, plastične figure ter lično torbo za shranjevanje. Velikost temno-rjavo in belih šahovskih polj je 57mm in dimenzija šahovnice je 50,7cm x 50,7cm.

Kategorija: Prosti čas
Proizvajalec: Lion
Šifra: 110703.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 21,95 €

Šahovski set v lični rdeči torbi vsebuje vinilno zložljivo šahovnico ter plastične šahovske figure (višina kralja 95mm). Lepa rdeča šahovska torba se odpira po celi dolžini na zadrgo in ima v notranjosti na eni strani 3 s peno oblazinjene žepe na zadrgo visoke 4cm. Dva žepa sta namenjena shranjevanju šahovskih figur, sredinski žep pa je namenjen shranjevanju šahovske ure. Ker so žepi oblazinjeni ni bojazni, da bi se šahovska ura poškodovala. Na drugi strani notranjosti torbe je žep po celi dolžini, ki je namenjen shranjevanju vinilne šahovnice. Velikost temno-rjavih in belih šahovskih polj je 57mm in dimenzija šahovnice je 50,7cm x 50,7cm.Torba ima tudi ročaj in naramni trak.

V ponudbi imamo tudi šahovski set v črni torbi.

 

Blagovne znamke

Didakites Kamui Winmau Buffalo Joss Cues Renzline Winsport Karella Aramith Artemis Universal Longoni Z9 Billiard Cloth Tweeten Echowell Predator Poison Biljardist.si Blue Diamond Garden Games Exceed Talbot Torro Storm Cuetec Dufferin Mezz Cues Iwan Simonis McDermott Pechauer Custom Cues Garlando