Šahovski set v torbi "Red"

Šahovski set "Red" vsebuje vinilno šahovnico, plastične figure ter lično torbo za shranjevanje. Velikost temno-rjavo in belih šahovskih polj je 57mm in dimenzija šahovnice je 50,7cm x 50,7cm.

Kategorija: Prosti čas
Proizvajalec: Lion
Šifra: 110703.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 39,95 €

Šahovski set v lični rdeči torbi vsebuje vinilno zložljivo šahovnico ter plastične šahovske figure (višina kralja 95mm). Lepa rdeča šahovska torba se odpira po celi dolžini na zadrgo in ima v notranjosti na eni strani 3 s peno oblazinjene žepe na zadrgo visoke 4cm. Dva žepa sta namenjena shranjevanju šahovskih figur, sredinski žep pa je namenjen shranjevanju šahovske ure. Ker so žepi oblazinjeni ni bojazni, da bi se šahovska ura poškodovala. Na drugi strani notranjosti torbe je žep po celi dolžini, ki je namenjen shranjevanju vinilne šahovnice. Velikost temno-rjavih in belih šahovskih polj je 57mm in dimenzija šahovnice je 50,7cm x 50,7cm.Torba ima tudi ročaj in naramni trak.

V ponudbi imamo tudi šahovski set v črni torbi.

 

Blagovne znamke

Winsport Poison Didakites Garden Games Cuetec Z9 Billiard Cloth Winmau Exceed Echowell Renzline Tweeten Buffalo Tom Hardy Longoni Storm Artemis Garlando Biljardist.si McDermott Talbot Torro Joss Cues Predator Universal Blue Diamond Jim Davis Aramith Pechauer Custom Cues Mezz Cues Karella Kamui Iwan Simonis Dufferin