Silikonski sprej Ballistol 50ml

Silionski sprej Ballistol 50ml za gladko drsenje igralnih palic skozi ležaje ročnega nogometa.

Kategorija: Ročni nogomet
Šifra: 2517.01
Dobavljivost: Na zalogi
Cena: 5,95 €

Z nanosom silikonskega spreja Ballistol 50ml na igralne palice, se ustvari drseč tanek film ali sloj, ki omogoča, da palice ročnega nogometa vedno gladko drsijo skozi ležaje in so tako lažje vodljive, saj s tem tud občutno zmanjšamo obremenitev na igralčeva zapestja pri igranju. Silikonski sprej preprečuje nabiranje prahu, deluje antistatično in se v ležajih ne nabira umazanija.
Uporaba:
Silikonski sprej Ballistol 50ml dobro pretresemo in ga nanesemo (popršimo) na papirnato brisačo ter z njo obrišemo palice ročnega nogometa. Že po nekaj minutah se bo ustvaril drseč film (sloj) in zabava se lahko prične. Silikonski sprej uporabljamo po potrebi in ga nanašamo samo na očiščene ter razmaščene igralne palice namiznega nogometa.

Blagovne znamke

Tweeten Iwan Simonis Storm Blue Diamond Aramith Universal Winmau Kamui Biljardist.si Renzline Pechauer Custom Cues Exceed Buffalo Poison Garlando Garden Games Talbot Torro Dufferin Mezz Cues Longoni Winsport Karella Artemis Echowell Cuetec Predator Joss Cues McDermott Didakites Z9 Billiard Cloth