Tobogan KBT "Rex Blue" dolžine 228cm

Tobogan "Rex" proizvajalca KBT, v modri barvi, dolžine 228cm, za montažo na višini platforme 120cm ima odlične drsne lastnosti, saj je narejen iz zelo kvalitetne in robustne HDPE plastike (High-Density PolyEthylene). Rex tobogan je primeren za domačo uporabo.

Kategorija: Prosti čas
Proizvajalec: KBT
Šifra: 7094.060.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 119,00 €

Valovit tobogan "Rex" modre barve, je visikokvaliteten tobogan narejen iz HDPE termo plasike (High-Density PolyEthylene), ki ima odlične drsne lastnosti. Tobogan Rex je dolg 228cm in se na platformo višine 120cm pritrdi z dvema vijakoma (vgrezna glava), premera Ø 5mm ali Ø 6mm (vijaki niso priloženi). Posebnost Rex tobogana poleg valovite oblike je tudi, da se lahko uporablja kot vodni tobogan, saj ima na zadnji strani (na vrhu tobogana) ventil na katerega se pritrdi vrtna cev za dotok vode. Tobogan Rex je primeren za domačo oporabo in v ponudbi imamo tudi enačico v zeleni barvi.

- Dimenzije tobogana: 228cm x 49cm (d,š)
- HDPE termo plastika modre barve
- odlične drsne lastnosti
- ventil za priklop na vodo
- širina sedalnega (drsnega dela): 34cm
- 5cm prijemni rob na obeh straneh drsnega dela
- za namestitev (montažo) na višini 120cm

Opozorilo: Za tobogan Rex (modre ali zelene barve) je zaradi omejitve dimenzije paketa (na 200cm dolžine) našega paketnega distributerja, možen samo osebni prevzem v naši trgovini.

Blagovne znamke

Longoni Universal Kamui Storm Dufferin Echowell Pechauer Custom Cues Garden Games Blue Diamond McDermott Z9 Billiard Cloth Mezz Cues Exceed Joss Cues Talbot Torro Aramith Winmau Renzline Didakites Predator Cuetec Tweeten Buffalo Biljardist.si Karella Garlando Winsport Iwan Simonis Artemis Poison