Tobogan KBT "Rex Green" dolžine 228cm

Valovit tobogan "Rex" zelene barve, dolžine 228cm, za montažo na višini 120cm (višina platforme), z odličnimi drsnimi lastnostmi, je narejen iz zelo trpežne in kvalitetne HDPE plastike (High-Density PolyEthylene). Rex tobogan ima tudi ventil za vodno cev in je namenjen domači uporabi.

Kategorija: Prosti čas
Proizvajalec: KBT
Šifra: 7094.061.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 119,00 €

"Rex" tobogan valovite oblike zelene barve, je tobogan visoke kvalitete, zahvaljujoč HDPE termo plastiki (High-Density PolyEthylene), ki ima vrhunske drsne lastnosti. Tobogan Rex dolžine 228cm je namenjen domači uporabi in se za optimalno uporabo namesti na višino 120cm (višina platforme). Tobogan se na vrhu v platformo pritrdi z dvema vijakoma (obvezna vgrezna glava vijakov), premera Ø 6mm ali Ø 5mm (vijaki niso priloženi). Posebnost Rex tobogana je tudi, da se enostavno in hitro priredi v vodni tobogan, saj ima na vrhu tobogana (na spodnji strani) ventil na katerega se pritrdi vrtna cev za dotok vode. Tobogan Rex je primeren za domačo oporabo. V ponudbi imamo tudi Tobogan KBT "Rex" v modri barvi.

- Dimenzije tobogana: 228cm x 49cm (d,š)
- za pritrditev zgornjega dela na višini 120cm
- valovita oblika
- širina sedalnega (drsnega dela): 34cm
- 5cm debel prijemni rob na obeh straneh drsnega dela
- visokokvalitetna HDPE termo plastika zelene barve
- odlične drsne lastnosti
- ventil za priklop na vodo

Pomembno: Za tobogan Rex zelene ali modre barve je zaradi omejitve dimenzije paketa (na 200cm dolžine) našega paketnega distributerja, možen samo osebni prevzem v naši trgovini.

Blagovne znamke

Buffalo Winsport Kamui Joss Cues Pechauer Custom Cues Blue Diamond Dufferin Aramith Predator Mezz Cues Echowell Poison Tweeten McDermott Garden Games Longoni Garlando Biljardist.si Cuetec Winmau Z9 Billiard Cloth Iwan Simonis Exceed Renzline Artemis Universal Storm Talbot Torro Karella Didakites