Torba za biljard palice Europool "Special 35"

Trpežna in prostorna trda torba za shranjevanje biljard palic Europool "Special 35", s prostori (tulci) za 5 osti in 3 držala je narejena iz najlona črne barve in ima na dnu prostorov (tulcev) za shranjevanje buttov (držal) vzmeti za dodatno zaščito.

Kategorija: Biljard
Proizvajalec: Europool
Šifra: 0000000278
Dobavljivost: Na zalogi
Cena: 119,95 €

Torba za biljard palice "Special 35" s trdimi tulčastimi prostori za varno shranjevanje 5 osti (shaftov) in 3 držal (buttov). Prostorna Europool "Special 35" torba je oblečena v trpežno črno najlonsko tkanino in ima velik predal za shranjevanje vseh biljard pripomočkov (rokavica, brisačka, orodje za oblikovanje kapice, ipd.) z dodatnim prostorom za ročaj Jump palice in manjši predal za shranjevanje celega paketa 12 kred za biljard palice. Posebnost torbe "Special 35" je, da ima na dnu tulcev za shranjevanje spodnjih delov biljard palice (buttov) nameščene vzmeti, ki nudijo dodatno zaščito ob morebitnih udarcih torbe ter omogočajo, da ročaj palice za biljar lažje izvlečemo iz torbe. Torba za biljardne palice Europool "Special 35" ima ob strani tudi ročaj ter širok naramni pas za udobno prenašanje in rokovanje.

- trda torba črne barve narejena iz trpežnega najlona
- vzmeti na dnu tulcev za shranjevanje ročajev (buttov) za dodatno zaščito
- nastavljiv širok naramni pas in ročaj za prenašanje
- prostorna torba, ki zagotavlja popolno zaščito za vaše biljardne palice
- velik predal za shranjevanje pripomočkov, s posebnim žepom za ročaj palice za preskakovanje biljard krogel (jump palice)
- manjši predal za paket biljard kred ali ostale pripomočke

Blagovne znamke

Garlando Karella Exceed Cuetec Joss Cues Kamui Storm Longoni Poison Aramith Winsport McDermott Renzline Artemis Pechauer Custom Cues Dufferin Mezz Cues Iwan Simonis Universal Echowell Tweeten Garden Games Didakites Predator Biljardist.si Buffalo Blue Diamond Winmau Z9 Billiard Cloth Talbot Torro