Usnjena torbica za pikado puščice "The Pak"

Elegantna usnjena torbica "The Pak" rjave barve za shranjevanje pikado puščic, peres in konic ter trupov za pikado puščice. Torbica je znotraj narejena iz trde plastike za popolno zaščito vaše pikado opreme, zunanja stran pa je oblečena v pravo usnje. Priložena je tudi eproveta za shranjevanje pikado konic.

Kategorija: Pikado
Šifra: 8020.01
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 21,95 €

Zelo lepa torbica "The Pak" iz pravega usnja za shranjevanje 3 kompletnih pikado puščic, dodatnih pikado peres in konic ter trupov za pikado puščice. Torbica je znotraj narejena iz trde plastike za popolno zaščito vaše pikado opreme, zunanja stran pa je narejena iz pravega usnja, ki je podloženo s tanko peno. Torbica se zapira na zadrgo in ima priloženo tudi plastično eproveto za shranjevanje pikado konic .

Tehnični podatki:
- barva: temno rjava
- material: pravo usnje
- zapiranje na zadrgo
- priložena eproveta za pikado konice
- 6 predalčkov za shranjevanje peres in trupov za pikado puščice
- dimenzije: 17,5cm x 12,5cm x 4cm (d,š,v)

Blagovne znamke

Z9 Billiard Cloth Exceed Didakites Renzline Winmau Pechauer Custom Cues Echowell Iwan Simonis Storm Garlando Longoni Artemis Cuetec Joss Cues McDermott Biljardist.si Buffalo Talbot Torro Karella Kamui Mezz Cues Predator Aramith Universal Poison Dufferin Garden Games Winsport Tweeten Blue Diamond