Vogalniki in obrobe za igralno površino ročnega nogometa

Komplet 4 vogalnikov in 4 obrob za igralno površino ročnega nogometa. Set je primeren za ročne nogomete z dimenzijo igralne površine 120cm x 70cm. Za igralne površine manjših dimenzij (114x70cm) se stranske obrobe lahko enostanvo prilagodi na željeno dolžino z rezanjem odvečne dolžine na spoju obeh delov.

Kategorija: Ročni nogomet
Šifra: 1031.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 19,95 €

8 delni komplet za igralno površino ročnega nogometa vsebuje 4 vogalnike in 4 obrobe konusne oblike široke 4,5cm in visoke 2cm, ki preprečujejo, da bi žogica zašla v mrtvi kot na igralni površini oziroma, da bi obmirovala. Komplet je primeren za ročne nogomete z igralno površino dimenzij 120cm x 70cm. Za igralne površine manjših dimenzij (114x70cm) se stranske obrobe lahko enostanvo prilagodi na željeno dolžino z rezanjem odvečne dolžine na spoju obeh delov.

Tehnični podatki:
- širina obrob: 4,5cm
- višina obrob in vogalnikov: 2cm
- dolžina 1 vogalnika in 1 obrobe skupaj je 61,5cm
- širina vogalnika od stranice proti odprtini za gol je 24cm

Blagovne znamke

Garden Games Exceed Blue Diamond McDermott Longoni Storm Z9 Billiard Cloth Mezz Cues Winsport Tweeten Kamui Dufferin Jim Davis Cuetec Poison Karella Biljardist.si Talbot Torro Winmau Predator Didakites Aramith Joss Cues Tom Hardy Garlando Universal Renzline Iwan Simonis Pechauer Custom Cues Echowell Artemis Buffalo