- 7%

Vrteča previsna otroška gugalnica

Vrteča previsna otroška gugalnica (360º) proizvajalca Plum® za zunanjo uporabo je super zabavna in popolna avantura za otroke. Gugalnica je narejena iz zelo robustne železne in prašno barvane cevi, ki je še dodatno zaščitena proti rjavenju in ima udobne ergonomsko oblikovane sedeže ter močne ročaje za varno igro.

Kategorija: Prosti čas
Proizvajalec: Plum
Šifra: 7092.122
Dobavljivost: Ni na zalogi
69,95 € 64,95 €

Vrteča previsna otroška gugalnica poleg vertikalnega gibanja omogoča tudi 360º rotacijo, ki zagotavlja super zabavo in popolno otroško avanturo. Gugalnica je narejena iz zelo robustne železne in prašno barvane cevi, ki je še dodatno zaščitena proti rjavenju in ima udobne ergonomsko oblikovane sedeže ter močne ročaje za varno igro.

Tehnične specifikacije:
- dimenzije: 193 cm x 66 cm x 83 cm (d,š,v)
- primerna za zunanjo uporabo
- primerna za otroke od 3-8 let
- vertikalno gibanje in rotacija 360º (up - down and around)
- primerna za uporabo v vrtcih in šolah, na domačem vrtu ali v atriju
- maksimalna dovoljena obremenitev: 80kg
- ergonomsko oblikovani sedeži in močni ročaji za varno igro
- prašno barvana in zelo močna železna cev z dodatno zaščito proti rjavenju
- priložena talna sidra za pritrditev gugalnice v tla
- garancija 1 leto

Varnostno opozorilo!
Otroci naj uporabljajo igralo pod nadzorom odraslih. Igralo ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Obstaja možnost padca iz igrala. Manjši sestavni kosi bi ob nepazljivosti lahko povzročili zadušitev. Maksimalna dovoljena obremenitev 80kg. Za zunanjo uporabo.

Blagovne znamke

Echowell Iwan Simonis Mezz Cues Garden Games McDermott Karella Blue Diamond Talbot Torro Exceed Universal Joss Cues Predator Aramith Cuetec Dufferin Storm Artemis Kamui Longoni Tweeten Biljardist.si Pechauer Custom Cues Buffalo Winmau Garlando Poison Renzline Didakites Winsport Z9 Billiard Cloth