Biljard palica J. Parker Premium Edition PE-2

Palica za biljard J. Parker Premium Edition PE-2, z nameščeno kapico iz večslojnega usnja premera 12,75mm, "Uni-Lock-3 Quick Joint" spojnim vijakom. Palica ima priloženo mehko torbo iz velurja z naramnim trakom za shranjevanje in prenašanje.

Kategorija: Biljard
Proizvajalec: James Parker
Šifra: 1087.02
Dobavljivost: Na zalogi
Cena: 129,00 €

S serijo biljard palic "Premium Edition" je proizvajalec J. Parker razvil model palice, ki izpolni vsa pričakovanja glede igralnih lastnosti, kvalitetne izdelave in privlačnega izgleda. J. Parker "Premium Edition" palice za biljard so izdelane iz izbranega kanadskega javorja, dizajn dekorja na palicah pa je oblikovan v Retro stilu izgleda biljard palic iz 80-ih let prejšnjega stoletja. Na držalu ima ročaj laneno navitje za prijetno mehak občutek ter za boljšo kontrolo nad palico pri igranju. Palice iz serije "Premium Edition" so opremljene s patentiranim "Uni-Lock-3 Quick Joint" spojnim vijakom za optimalno homogenost med shaftom (ostjo) in buttom (ročajem). Ost, oziroma "shaft" ima nameščeno kapico premera 12,75mm, ki je narejena iz večslojnega usnja. Palici pripadajo tudi zaščite za navoj spojnega vijaka (joint protectors) ter mehka torba iz velurja z naramnim trakom za shranjevanje in prenašanje.

Shaft/ost:
- material: javorjev les (kanadski javor)
- konus shafta: pro taper
- kapica: kvalitetna več-slojna, premera 12,75mm (nalepljena)
- trdota shafta: medium-hard (srednja trdota)

Butt/ročaj
- material: kanadski javor
- Irish Linen laneno navitje na držalu (črno-bel barve)
- spojin vijak: "Uni-Lock-3 Quick Joint"
- priložen joint protector
- priložena je tudi torba z naramnim trakom iz črnega velurja

Blagovne znamke

Buffalo Storm Biljardist.si Poison Z9 Billiard Cloth Joss Cues Dufferin Universal Pechauer Custom Cues Talbot Torro Tweeten Kamui Artemis Winmau Tom Hardy Garlando Jim Davis Predator Garden Games Aramith Mezz Cues Blue Diamond Winsport Exceed Didakites Echowell Renzline Longoni McDermott Karella Iwan Simonis Cuetec