Biljard palica McDermott Star S17

Biljard palica McDermott Star S17 ima ročaj narejen iz ptičjega javorja, ki je pobarvan v črno, da naredi lep kontrast z naravno barvo javorjevega lesa v katerem so turkizni vzorci obrobljeni s črno barvo nad in pod črnim lanenim navitjem na držalu. Spojni del in obroč na dnu sta narejena iz nerjavečega jekla.

Kategorija: Biljard
Proizvajalec: McDermott
Šifra: 000.000.0185.1
Dobavljivost: Ni na zalogi
Cena: 179,00 €

Biljard palica McDermott Star S17.

Biljard palice ameriškega proizvajalca McDermott sodijo v sam vrh po prepoznavnosi v biljardni industriji. McDermott biljard palice se ponašajo z izredno kvalitetno izdelavo, raznimi eksotičnimi vrstami lesa za okraske ročnih vložkov na držalu ali osti in mnogimi opcijami za kostumizacijo uporabniku pri izdelavi. Ob nakupu katerekoli biljard palice McDermott vam podarimo biljard kredo Europool modre barve.

Shaft/ost:
- Javor

Butt/ročaj:
- Ptičji javor pobarvan v črno s kombinacijo naravne barve javorjevega lesa
- Lepi turkizni vzorci v kombinaciji s špicami naravne barve javorjevega lesa
- 3/8"x10 spojni vijak (wood to wood)
- Spojni vijak (joint) in obroč na dnu palice (butt plate) iz nerjavečega jekla
- Črno laneno navitje na držalu

                                                        

Blagovne znamke

Aramith Didakites Winmau Mezz Cues Storm Buffalo Garlando Tweeten Talbot Torro Tom Hardy Kamui Dufferin Karella Jim Davis Biljardist.si Iwan Simonis Echowell Cuetec Blue Diamond Universal Joss Cues McDermott Poison Longoni Artemis Garden Games Exceed Renzline Predator Winsport Z9 Billiard Cloth Pechauer Custom Cues